AOSB Futbol Turnuvası’nda 4. Hafta Maçları Tamamlandı

SPOR 20.03.2018 - 15:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2505+ kez okundu.
 

AOSB Futbol Turnuvası’nda 4. Hafta Maçları Tamamlandı

  ADANA/ Sanayiciler ile çalışanlar arasında kaynaşmayı sağlamak, moral ve motivasyonu artırmak amacıyla Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı’nca düzenlenen Futbol Turnuvasında 4. Hafta maçları “dostluk, kardeşlik, centilmenlik ve hoşgörü” temasıyla tamamlandı.   Bu yıl Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci merhum Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenen 6. Geleneksel Futbol Turnuvası’nın 4.hafta maçları büyük bir çekişme içinde geçti. 35 bini aşkın istihdamla bölge ve ülke ekonomisine güç katan sanayi tesislerinin çalışanları, müsabakalara aileleri ile beraber katılarak güç toplamaya çalıştılar. Seyircilerin yoğun tempo tutarak tezahüratlarda bulunduğu karşılaşmalarda dostluk ve centilmenliğin hakim olduğu gözlendi.   Galip gelen ve mağlup olan takımların oyuncuları maç sonrasında birbirlerini kutlayarak, sporun hoşgörü yönünü gözler önüne serdiler, karşılaşmayı izleyenlerin takdirini kazandılar.   YİNE GOL YAĞMURU VARDI Yüreğir’deki Simeranya Spor Kompleksi’nde, 8 grupta 42 takımın 504 oyuncu ile katıldığı organizasyonun 4. haftası yine gol yağmuru ile geçti. 193 golün atıldığı turnuvada, Pe Ba attığı 13 golle, Mosos İnşaat ise 12 golle haftanın en çok gol atan ilk iki takımı oldu.   4.  HAFTANIN SONUÇLARI ŞÖYLE:  Abdioğulları :9 - Pidok PLS:  2 Borşen Boru: 8  - İlhan Plastik 1  Tezkim :3 - Falck İtfaiye; 0 Panas Yapı :2 - Kimteks 9 Ertar Kimya: 11- Teknopak: 5  Sarten Ambalaj : 9 URSA :1 Elitaş; 6 - Özgüç Ambalaj: 9 Oğuz Tekstil: 10 - İterglass 1  GPS :2 - Toros Kumaş: 9 Bilici Yatırım: 1 – AFGAD: 11 Pe Ba: 13- Netral Elektrik: 5 Ako Mermer: 1 - Serat Güvenlik: 8 Davut Panel :3 - Beta Gıda: 7 Ulusoy Tekstil: 4- AOSB: 4 Hekimbey: 0 -Tat Nişasta: 7  Mosos İnşaat: 12 - Jain Sulama: 0 Rayvag Vagon: 7 -New Hope: 1 Erkan TML: 3 - Yurtiçi Kargo: 9      

 

ADANA/ Sanayiciler ile çalışanlar arasında kaynaşmayı sağlamak, moral ve motivasyonu artırmak amacıyla Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı’nca düzenlenen Futbol Turnuvasında 4. Hafta maçları “dostluk, kardeşlik, centilmenlik ve hoşgörü” temasıyla tamamlandı.

 

Bu yıl Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci merhum Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenen 6. Geleneksel Futbol Turnuvası’nın 4.hafta maçları büyük bir çekişme içinde geçti. 35 bini aşkın istihdamla bölge ve ülke ekonomisine güç katan sanayi tesislerinin çalışanları, müsabakalara aileleri ile beraber katılarak güç toplamaya çalıştılar. Seyircilerin yoğun tempo tutarak tezahüratlarda bulunduğu karşılaşmalarda dostluk ve centilmenliğin hakim olduğu gözlendi.

 

Galip gelen ve mağlup olan takımların oyuncuları maç sonrasında birbirlerini kutlayarak, sporun hoşgörü yönünü gözler önüne serdiler, karşılaşmayı izleyenlerin takdirini kazandılar.

 

YİNE GOL YAĞMURU VARDI

Yüreğir’deki Simeranya Spor Kompleksi’nde, 8 grupta 42 takımın 504 oyuncu ile katıldığı organizasyonun 4. haftası yine gol yağmuru ile geçti. 193 golün atıldığı turnuvada, Pe Ba attığı 13 golle, Mosos İnşaat ise 12 golle haftanın en çok gol atan ilk iki takımı oldu.

 

4.  HAFTANIN SONUÇLARI ŞÖYLE:

 Abdioğulları :9 - Pidok PLS:  2

Borşen Boru: 8  - İlhan Plastik 1

 Tezkim :3 - Falck İtfaiye; 0

Panas Yapı :2 - Kimteks 9

Ertar Kimya: 11- Teknopak: 5

 Sarten Ambalaj : 9 URSA :1

Elitaş; 6 - Özgüç Ambalaj: 9

Oğuz Tekstil: 10 - İterglass 1

 GPS :2 - Toros Kumaş: 9

Bilici Yatırım: 1 – AFGAD: 11

Pe Ba: 13- Netral Elektrik: 5

Ako Mermer: 1 - Serat Güvenlik: 8

Davut Panel :3 - Beta Gıda: 7

Ulusoy Tekstil: 4- AOSB: 4

Hekimbey: 0 -Tat Nişasta: 7

 Mosos İnşaat: 12 - Jain Sulama: 0

Rayvag Vagon: 7 -New Hope: 1

Erkan TML: 3 - Yurtiçi Kargo: 9

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.