AOSB Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oluyor

SPOR 02.05.2017 - 12:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2294+ kez okundu.
 

AOSB Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oluyor

Kimteks ve Sarmak finalde   Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığınca bu yıl 5.’si “15 Temmuz Şehitleri” anısına düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası’nın finalistleri Kimteks ve Sarmak Kompresör oldu. OSB bünyesinde faaliyet gösteren firmaların çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen futbol turnuvasında finale yaklaşıldıkça heyecan da aynı oranda arttı. 40 takımın katılımıyla başlayan turnuva, geçtiğimiz hafta sonu oynanan yarı final müsabakaları ile devam etti. Sanayici ve çalışanları iş yaşamının stresinden uzaklaştırarak sağlıklı yaşama teşvik etmek; birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak organize edilen turnuvada, futbolcuları aileleri ve mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. Her maçta tribündeki yerlerini alan taraftarlar, maç sonuna kadar takımlarına destek verdiler. Yüreğir’deki Simeranya Halı Sahası’nda oynanan “AOSB 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası”nda yarı finalde karşılaşan Kimteks, Zahit Alüminyum’u penaltılar sonunda 5-4, Sarmak Kompresör de rakibi Amylum Nişasta’yı 4-2 mağlup ederek, finale adlarını yazdırdılar. Turnuvanın şampiyonu, finalistler arasında önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşma ile belli olacak. 

Kimteks ve Sarmak finalde

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığınca bu yıl 5.’si “15 Temmuz Şehitleri” anısına düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası’nın finalistleri Kimteks ve Sarmak Kompresör oldu.

OSB bünyesinde faaliyet gösteren firmaların çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen futbol turnuvasında finale yaklaşıldıkça heyecan da aynı oranda arttı. 40 takımın katılımıyla başlayan turnuva, geçtiğimiz hafta sonu oynanan yarı final müsabakaları ile devam etti. Sanayici ve çalışanları iş yaşamının stresinden uzaklaştırarak sağlıklı yaşama teşvik etmek; birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak organize edilen turnuvada, futbolcuları aileleri ve mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. Her maçta tribündeki yerlerini alan taraftarlar, maç sonuna kadar takımlarına destek verdiler.

Yüreğir’deki Simeranya Halı Sahası’nda oynanan “AOSB 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası”nda yarı finalde karşılaşan Kimteks, Zahit Alüminyum’u penaltılar sonunda 5-4, Sarmak Kompresör de rakibi Amylum Nişasta’yı 4-2 mağlup ederek, finale adlarını yazdırdılar. Turnuvanın şampiyonu, finalistler arasında önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşma ile belli olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.