AOSB’nin Kadın Sanayicilerinden Dünya Kadınlar Günü etkinliği

GÜNDEM 12.03.2018 - 07:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1367+ kez okundu.
 

AOSB’nin Kadın Sanayicilerinden Dünya Kadınlar Günü etkinliği

  ADANA/ Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nde firmaların üst düzey yöneticilerinin oluşturduğu Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında bir araya geldi.   İnsan hakları temelinde kadınların ekonomik, siyasal ve sosyal başarılarının kutlanmasına yönelik her yıl gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sheraton Oteli’nde düzenlen yemekli programda buluşan AOSB Kadın Sanayiciler,  samimi bir ortamda bol bol sohbet ederek yorgunluk attı.   Kimteks Tekstil İnşaat Tic. ve San. A.Ş., Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Çelik, davette katılan Kadın Sanayicilere teşekkür etti. Etkinlikte Çelik ve kadın sanayiciler platformunun faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.   “GÜÇ BİRLİĞİ OLUŞTURMA FİKRİ”   Üretim yapan 425 işletmesi ile Türkiye’nin en büyük organize sanayilerinden biri olan AOSB’nin “kadın sanayicilerini bir araya getirerek güç birliği oluşturma” fikrinin,  iki yıl önce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hayata geçtiğini belirten Ayça Çelik, “Bugüne değin AOSB’nin kadın sanayicilerinin daha donanımlı hale getirilmesi, işletmelerimizin faaliyet konuları hakkında bilgi alınması ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulması amacıyla firma ziyaretleri gerçekleştirdik. Ayrıca iş yaşamımızda karşımıza çıkan konulara ilişkin eğitimler aldık ve sosyal sorumluluk etkinliklerine katıldık.” dedi.     Kadın sanayicilerin güçlendirilmesiyle işletmelerin ekonomik olarak daha etkili ve sürdürülebilir hale geleceğine işaret eden Çelik, bu hedef doğrultusunda aktivitelerini arttırmayı planladıklarını belirterek, “Platformumuza desteğini esirgemeyen AOSB Yönetim Kurulu Başkanımız Bekir Sütcü’ye teşekkür ederiz. Başkanımızın desteği daha da güçlenmemizi sağlıyor; ancak sorumluluğumuzu da arttırıyor.”diye konuştu.   AOSB’de sanayileşme sürecinin hızlanmasının yanında devamlı hale getirilen eğitim ve kültürel faaliyetlerin özellikle kadınların gelişimini olumlu yönde etkilediğine dikkat çeken Ayça Çelik, estetiğin ve duygusal zekânın önemli hale geldiği yeni üretim modelinde, kadınların bundan böyle işgücüne, bölge ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sunacağını ifade etti.   Platform üyesi kadınların her konudaki değerli görüşlerini dinlemeye açık olduklarının altını çizen Çelik, “Ben değil, biz” diyerek, kadın sanayicilerle dayanışma içinde hareket etmeyi sürdüreceklerini kaydetti. Çelik, “Kadın sanayici kültürünün gelişmesine katkı sağlamak, kadın çalışanların istihdamını arttırmak, gelecek nesillere daha güzel ve temiz bir dünya bırakabilmek için planladığımız projeleri önümüzdeki dönemde hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.  

 

ADANA/ Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nde firmaların üst düzey yöneticilerinin oluşturduğu Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında bir araya geldi.

 

İnsan hakları temelinde kadınların ekonomik, siyasal ve sosyal başarılarının kutlanmasına yönelik her yıl gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sheraton Oteli’nde düzenlen yemekli programda buluşan AOSB Kadın Sanayiciler,  samimi bir ortamda bol bol sohbet ederek yorgunluk attı.

 

Kimteks Tekstil İnşaat Tic. ve San. A.Ş., Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Çelik, davette katılan Kadın Sanayicilere teşekkür etti. Etkinlikte Çelik ve kadın sanayiciler platformunun faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

“GÜÇ BİRLİĞİ OLUŞTURMA FİKRİ”

 

Üretim yapan 425 işletmesi ile Türkiye’nin en büyük organize sanayilerinden biri olan AOSB’nin “kadın sanayicilerini bir araya getirerek güç birliği oluşturma” fikrinin,  iki yıl önce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hayata geçtiğini belirten Ayça Çelik, “Bugüne değin AOSB’nin kadın sanayicilerinin daha donanımlı hale getirilmesi, işletmelerimizin faaliyet konuları hakkında bilgi alınması ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulması amacıyla firma ziyaretleri gerçekleştirdik. Ayrıca iş yaşamımızda karşımıza çıkan konulara ilişkin eğitimler aldık ve sosyal sorumluluk etkinliklerine katıldık.” dedi.  

 

Kadın sanayicilerin güçlendirilmesiyle işletmelerin ekonomik olarak daha etkili ve sürdürülebilir hale geleceğine işaret eden Çelik, bu hedef doğrultusunda aktivitelerini arttırmayı planladıklarını belirterek, “Platformumuza desteğini esirgemeyen AOSB Yönetim Kurulu Başkanımız Bekir Sütcü’ye teşekkür ederiz. Başkanımızın desteği daha da güçlenmemizi sağlıyor; ancak sorumluluğumuzu da arttırıyor.”diye konuştu.

 

AOSB’de sanayileşme sürecinin hızlanmasının yanında devamlı hale getirilen eğitim ve kültürel faaliyetlerin özellikle kadınların gelişimini olumlu yönde etkilediğine dikkat çeken Ayça Çelik, estetiğin ve duygusal zekânın önemli hale geldiği yeni üretim modelinde, kadınların bundan böyle işgücüne, bölge ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sunacağını ifade etti.

 

Platform üyesi kadınların her konudaki değerli görüşlerini dinlemeye açık olduklarının altını çizen Çelik, “Ben değil, biz” diyerek, kadın sanayicilerle dayanışma içinde hareket etmeyi sürdüreceklerini kaydetti. Çelik, “Kadın sanayici kültürünün gelişmesine katkı sağlamak, kadın çalışanların istihdamını arttırmak, gelecek nesillere daha güzel ve temiz bir dünya bırakabilmek için planladığımız projeleri önümüzdeki dönemde hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.