Appvice ile Uzman Diyetisyenler, Psikologlar ve Danışmanlar 7/24 Yanınızda!

SAĞLIK-YAŞAM 05.05.2018 - 07:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1657+ kez okundu.
 

Appvice ile Uzman Diyetisyenler, Psikologlar ve Danışmanlar 7/24 Yanınızda!

  Günümüzde, yüksek tempoda ilerleyen hayatlarımız için giderek önemli bir ihtiyaç haline gelen kişisel danışmanlık hizmetlerini, daha kolay ve daha az maliyetle kullanıcılarına sunan Appvice, artık her an mesaj ya da görüntülü konuşma ile uzman danışmanınıza ulaşmayı mümkün kılıyor.   Online olarak birçok alanda bireysel koçluk hizmeti alınabilen mobil bir uygulama olan Appvice ile kullanıcılar farklı kategorilerde, alanında uzman çok sayıda danışmandan günün her saatinde kesintisiz hizmet alarak hayatlarını kolaylaştırabiliyorlar. Konusunda Uzman Danışmanlar Bu Uygulamada Appvice uygulaması içinde; Psikoloji, Diyet-Sağlık, Anne-Çocuk, Spor, İlişki, Kariyer-Kişisel Gelişim, Öğrenci-Eğitim ve Astroloji gibi kategorileri yer alıyor. Kullanıcıların, yer ve zamandan bağımsız ve dilerlerse kimlik bilgilerini gizli tutarak online olarak, uygulama üzerinden mesajlaşma ve görüntülü konuşma yoluyla danışmanlık hizmeti alabilmelerini sağlayan Appvice ile konusunda uzman birçok danışmana ulaşmak artık çok kolay.   Daha az maliyet ile zamanınız size kalsın Günümüz koşullarında yaşanan yüksek tempolu ve yoğun hayatlar içerisinde düzenli olarak bir danışmanlık hizmeti alabilmek, hem ciddi bir zaman ayırma gerekliliğini hem de alınan hizmet karşılığında çoğu zaman yüksek bir ücret ödemeyi gerektiriyor. Özellikle yoğun iş temposunda çalışan ve kendine vakit ayıramamaktan şikâyetçi olanların ilgi gösterdiği Appvice; rekabetçi fiyat politikasının yanı sıra kullanıcılara sunduğu kimlik bilgilerine ihtiyaç duymadan hizmet alabilme seçeneğiyle danışmanlık sektöründe öncü ve benzersiz bir rol oynuyor.   Ücretsiz olarak AppStore ve Google Play’den indirilebilen Appvice uygulaması içerisinde ayrıca tüm danışmanlık kategorilerine ilişkin bilgilendirici makaleler de yer alıyor.  

 

Günümüzde, yüksek tempoda ilerleyen hayatlarımız için giderek önemli bir ihtiyaç haline gelen kişisel danışmanlık hizmetlerini, daha kolay ve daha az maliyetle kullanıcılarına sunan Appvice, artık her an mesaj ya da görüntülü konuşma ile uzman danışmanınıza ulaşmayı mümkün kılıyor.

 

Online olarak birçok alanda bireysel koçluk hizmeti alınabilen mobil bir uygulama olan Appvice ile kullanıcılar farklı kategorilerde, alanında uzman çok sayıda danışmandan günün her saatinde kesintisiz hizmet alarak hayatlarını kolaylaştırabiliyorlar.

Konusunda Uzman Danışmanlar Bu Uygulamada

Appvice uygulaması içinde; Psikoloji, Diyet-Sağlık, Anne-Çocuk, Spor, İlişki, Kariyer-Kişisel Gelişim, Öğrenci-Eğitim ve Astroloji gibi kategorileri yer alıyor. Kullanıcıların, yer ve zamandan bağımsız ve dilerlerse kimlik bilgilerini gizli tutarak online olarak, uygulama üzerinden mesajlaşma ve görüntülü konuşma yoluyla danışmanlık hizmeti alabilmelerini sağlayan Appvice ile konusunda uzman birçok danışmana ulaşmak artık çok kolay.

 

Daha az maliyet ile zamanınız size kalsın

Günümüz koşullarında yaşanan yüksek tempolu ve yoğun hayatlar içerisinde düzenli olarak bir danışmanlık hizmeti alabilmek, hem ciddi bir zaman ayırma gerekliliğini hem de alınan hizmet karşılığında çoğu zaman yüksek bir ücret ödemeyi gerektiriyor. Özellikle yoğun iş temposunda çalışan ve kendine vakit ayıramamaktan şikâyetçi olanların ilgi gösterdiği Appvice; rekabetçi fiyat politikasının yanı sıra kullanıcılara sunduğu kimlik bilgilerine ihtiyaç duymadan hizmet alabilme seçeneğiyle danışmanlık sektöründe öncü ve benzersiz bir rol oynuyor.

 

Ücretsiz olarak AppStore ve Google Play’den indirilebilen Appvice uygulaması içerisinde ayrıca tüm danışmanlık kategorilerine ilişkin bilgilendirici makaleler de yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.