Arıların gözünden heyecanlı bir serüven

GENÇLİK 27.03.2017 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1523+ kez okundu.
 

Arıların gözünden heyecanlı bir serüven

  Nedim Saban’ın kurucusu olduğu Tiyatrokare ve Anavarza Bal işbirliği ile 3 senedir sahnelenen “Anavarza Çocuk Tiyatrosu”, Adana’da sahne aldı. Çocuklara arıların ekosistemdeki hayati önemini, onların dünyasını ve doğanın en kıymetli armağanı balı anlatan Anavarza Çocuk Tiyatrosu, Adanalı çocuklara arıların gözünden heyecanlı bir yolculuk sundu. 25 Mart Cumartesi günü Anavarza Bal’ın üretim tesisinin yer aldığı Kozan’da, 26 Mart Pazar günü ise Çukurova’da sahnelenen oyuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi.   Sosyal sorumluluk bilinciyle bala ve arılara hak ettikleri değeri kazandırmaya çalışan Anavarza Bal, Anavarza Çocuk Tiyatrosu ile Adanalı çocuklar ve aileleri ile buluştu. Albert Einstein’ın “Eğer arılar yeryüzünden kaybolursa insanın sadece 4 yıl ömrü kalır” sözünü temel alan Anavarza Çocuk Tiyatrosu’nun “Bal Arıları ve Hınzır Ayı” oyunu, 25 Mart Cumartesi günü Kozan Belediyesi Özden Kültür Merkezi’nde, 26 Mart Pazar günü ise Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

 

Nedim Saban’ın kurucusu olduğu Tiyatrokare ve Anavarza Bal işbirliği ile 3 senedir sahnelenen “Anavarza Çocuk Tiyatrosu”, Adana’da sahne aldı. Çocuklara arıların ekosistemdeki hayati önemini, onların dünyasını ve doğanın en kıymetli armağanı balı anlatan Anavarza Çocuk Tiyatrosu, Adanalı çocuklara arıların gözünden heyecanlı bir yolculuk sundu. 25 Mart Cumartesi günü Anavarza Bal’ın üretim tesisinin yer aldığı Kozan’da, 26 Mart Pazar günü ise Çukurova’da sahnelenen oyuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

 

Sosyal sorumluluk bilinciyle bala ve arılara hak ettikleri değeri kazandırmaya çalışan Anavarza Bal, Anavarza Çocuk Tiyatrosu ile Adanalı çocuklar ve aileleri ile buluştu. Albert Einstein’ın “Eğer arılar yeryüzünden kaybolursa insanın sadece 4 yıl ömrü kalır” sözünü temel alan Anavarza Çocuk Tiyatrosu’nun “Bal Arıları ve Hınzır Ayı” oyunu, 25 Mart Cumartesi günü Kozan Belediyesi Özden Kültür Merkezi’nde, 26 Mart Pazar günü ise Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.