Armut, EMEA’nın En Hızlı Büyüyen 500 Şirketi Arasında 40. Oldu

16.12.2017 - 07:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1407+ kez okundu.
 

Armut, EMEA’nın En Hızlı Büyüyen 500 Şirketi Arasında 40. Oldu

        Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2017 Programı’nda son dört yılda elde ettiği %2800 büyümeyle Türkiye’nin en hızlı büyüyen 2. teknoloji şirketi olan Armut, Deloitte’un Fast 500 EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) programında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazmıştı. Burada 500 şirket arasında 40’ıncı olan Armut, EMEA bölgesinde en hızlı büyüyen ilk 50 teknoloji şirketinden biri oldu. Deloitte gibi prestijli bir organizasyonun uluslararası birçok başarılı şirketi değerlendirdiği bir listede ilk 50’ye girmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Armut Kurucu Ortağı Başak Taşpınar Değim, “Ekibimizin özverili çalışmalarıyla kazandığımız bu gibi başarılar motivasyonumuzu daha da artırıyor. Önümüzdeki dönemde global çapta başarımızı sürdürmek için stratejik adımlar atmayı sürdüreceğiz” dedi. Yakın zamanda HomeRun markasıyla ABD, İngiltere, Romanya, Sudi Arabistan ve Mısır’da faaliyet göstermeye başlayan, Rahat Taşın ile Türkiye’de nakliye sektöründeki iddiasını artıran Armut’un başarısı bir kez daha tescillendi. Armut, son dört yılda %2800 büyüyerek Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2017 Programı’nda ikinci olmuş, Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) programında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmıştı. Burada birçok iddialı rakip arasından sıyrılarak 40’ıncı sıraya yerleşen Armut, başarısını uluslararası düzeyde tescillemiş oldu. 130.000’i geçen hizmet veren ile 2000’i aşkın kategoride %98 müşteri memnuniyeti ile çalışmalarını sürdüren Armut’un Kurucu Ortağı Başak Taşpınar Değim, Deloitte gibi prestijli bir organizasyonun uluslararası birçok başarılı şirketi değerlendirdiği bir listede ilk 50’ye girmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Bugüne kadar birçok yerli ve yabancı ödül alma başarısını gösterdik. Deloitte’un Fast 500 EMEA programına katılarak, burada Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da faaliyet gösteren ve başarısıyla dikkat çeken 500 şirket içinde 40’ıncı sıraya yerleşmekten dolayı çok mutluyuz. Ekibimizin özverili çalışmalarıyla kazandığımız bu gibi başarılar, bundan sonraki çalışmalarımız için motivasyonumuzu daha da artıracak. Önümüzdeki dönemde global çapta başarımızı sürdürmek için stratejik adımlar atmayı sürdüreceğiz.” dedi.        

 

 

 

 

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2017 Programı’nda son dört yılda elde ettiği %2800 büyümeyle Türkiye’nin en hızlı büyüyen 2. teknoloji şirketi olan Armut, Deloitte’un Fast 500 EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) programında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazmıştı. Burada 500 şirket arasında 40’ıncı olan Armut, EMEA bölgesinde en hızlı büyüyen ilk 50 teknoloji şirketinden biri oldu. Deloitte gibi prestijli bir organizasyonun uluslararası birçok başarılı şirketi değerlendirdiği bir listede ilk 50’ye girmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Armut Kurucu Ortağı Başak Taşpınar Değim, “Ekibimizin özverili çalışmalarıyla kazandığımız bu gibi başarılar motivasyonumuzu daha da artırıyor. Önümüzdeki dönemde global çapta başarımızı sürdürmek için stratejik adımlar atmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yakın zamanda HomeRun markasıyla ABD, İngiltere, Romanya, Sudi Arabistan ve Mısır’da faaliyet göstermeye başlayan, Rahat Taşın ile Türkiye’de nakliye sektöründeki iddiasını artıran Armut’un başarısı bir kez daha tescillendi. Armut, son dört yılda %2800 büyüyerek Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2017 Programı’nda ikinci olmuş, Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) programında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmıştı. Burada birçok iddialı rakip arasından sıyrılarak 40’ıncı sıraya yerleşen Armut, başarısını uluslararası düzeyde tescillemiş oldu.

130.000’i geçen hizmet veren ile 2000’i aşkın kategoride %98 müşteri memnuniyeti ile çalışmalarını sürdüren Armut’un Kurucu Ortağı Başak Taşpınar Değim, Deloitte gibi prestijli bir organizasyonun uluslararası birçok başarılı şirketi değerlendirdiği bir listede ilk 50’ye girmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Bugüne kadar birçok yerli ve yabancı ödül alma başarısını gösterdik. Deloitte’un Fast 500 EMEA programına katılarak, burada Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da faaliyet gösteren ve başarısıyla dikkat çeken 500 şirket içinde 40’ıncı sıraya yerleşmekten dolayı çok mutluyuz. Ekibimizin özverili çalışmalarıyla kazandığımız bu gibi başarılar, bundan sonraki çalışmalarımız için motivasyonumuzu daha da artıracak. Önümüzdeki dönemde global çapta başarımızı sürdürmek için stratejik adımlar atmayı sürdüreceğiz.” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.