ARNAVUTLUK ANKARA BÜYÜKELÇİSİ GENTİ GAZHELİ’DEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

SİYASET 13.10.2018 - 14:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1688+ kez okundu.
 

ARNAVUTLUK ANKARA BÜYÜKELÇİSİ GENTİ GAZHELİ’DEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

    Arnavutluk’un Ankara Büyükelçisi GentiGazheli ve Konsolos Nertila Doka bir dizi temaslar için geldiği Adana’da Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.   Vali  Mahmut Demirtaş tarafından karşılanan Arnavutluk Ankara Büyükelçisi GentiGazheli  ilk olarak Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.   Büyükelçi GentiGazheli ve beraberindeki heyet daha sonra Vali Demirtaş ile bir araya gelerek  her iki ülke arasındaki ilişkiler ve çeşitli konular hakkında bir süre sohbet ederek, fikir alış verişinde bulundu.    Arnavutluk Ankara Büyükelçisi GentiGazheli, iki ülke arasındaki sosyal ,kültürel ve  kardeşlik bağlarına değindi.   Vali  Mahmut Demirtaş ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarını Adana'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.        

 

 

Arnavutluk’un Ankara Büyükelçisi GentiGazheli ve Konsolos Nertila Doka bir dizi temaslar için geldiği Adana’da Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.

 

Vali  Mahmut Demirtaş tarafından karşılanan Arnavutluk Ankara Büyükelçisi GentiGazheli  ilk olarak Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

 

Büyükelçi GentiGazheli ve beraberindeki heyet daha sonra Vali Demirtaş ile bir araya gelerek  her iki ülke arasındaki ilişkiler ve çeşitli konular hakkında bir süre sohbet ederek, fikir alış verişinde bulundu. 

 

Arnavutluk Ankara Büyükelçisi GentiGazheli, iki ülke arasındaki sosyal ,kültürel ve  kardeşlik bağlarına değindi.

 

Vali  Mahmut Demirtaş ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarını Adana'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.