“ASKIDA İYİLİK” PAKETLERİ İLE İYİLİK YAPMA ZAMANI

GÜNDEM 31.07.2019 - 13:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1769+ kez okundu.
 

“ASKIDA İYİLİK” PAKETLERİ İLE İYİLİK YAPMA ZAMANI

  Boyner’in, 2016 yılından bu yana Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürüttüğü “Askıda İyilik” projesi, özellikle bayram dönemlerinde duyarlı müşterilerden yoğun destek görüyor. Bugüne kadar, alt ve üst giyimi kapsayan 40 bini aşkın iyilik paketinin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan Boyner, Kurban Bayram alışverişinde de müşterilerine iyilik yapma fırsatı sunuyor.   Boyner, son yıllarda her bayramda olduğu bu Kurban Bayramı’nda da “Şimdi iyilik yapma zamanı” diyor. Boyner, hediye vermenin, paylaşmanın arttığı bayram dönemlerinde müşterilerine bir sosyal sorumluluk projesine katkı sağlama fırsatı sunuyor. Tüketicilerin bayram alışverişlerine ekledikleri “Askıda İyilik” paketleri, Boyner ve Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.   Alışveriş yapsın yapmasın herkes Boyner mağazalarındaki kasalardan “Askıda İyilik paketlerinden satın alabiliyor. Alt ve üst giyimi kapsayan iyilik paketleri 30 TL olarak satışa sunuluyor. Boyner de her bir paket için müşterileri ile aynı oranda katkı yapıyor.   Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bal: “Perakende sektöründe “İyilik hareketinin”öncüsü olmayı hedefledik”   Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bal, şunları söyledi: “Boyner olarak ‘İyiliğin Modası Geçmez’ çatısı altında sosyal sorumluluk çalışmaları yürütüyoruz. Bu çalışmalardan biri olan ‘Askıda İyilik’ ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalışırken müşterilerimizin de iyilik yapmasına aracı oluyoruz. Bilinen bir sosyal sorumluluk katılımı olan ‘Askıda’ projesinin farklı örneklerini ülkemizde ve dünyada görüyoruz. Boyner olarak müşterilerimiz için ‘Askıda iyilik’ paketleri hazırlayarak bu hareketin perakende sektöründeki öncüsü olmayı hedefledik. ‘Askıda İyilik’ projesi ile bugüne kadar 92 bin ürünün yer aldığı 40 bini aşkın iyilik paketinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağladık. Bayram dönemlerinde ‘Askıda İyilik’ paket satışları yaklaşık yüzde 70 artış gösteriyor. Bu Kurban Bayramı’nda da Türkiye'nin 37 ilinde toplam 110 mağazamızda tüm gücümüzle iyilik hareketini büyüteceğiz. Müşterilerimizin de iyilik yolunda yanımızda olacağına inancımız tam.”   Boyner, bu bayramda daha çok ihtiyaç sahibine destek olabilmek için tüm müşterilerini “Askıda İyilik” sosyal sorumluluk çalışmasının bir parçası olmaya davet ediyor.       Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Hakkında: Türkiye'nin gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. (Boyner), 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, ‘Çarşı’ tabelası altında Bakırköy'de açıldı. 2004 yılında ise tüm Çarşı Mağazaları Boyner tabelası altında hizmete devam etti. Sektörün güçlü markalarından YKM’nin hisselerini 2013 yılında satın alan Boyner Büyük Mağazacılık, Türkiye'nin 37 ilinde toplam 110 mağaza ile yaklaşık 300.000  metrekare satış alanına ulaştı.  

 

Boyner’in, 2016 yılından bu yana Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürüttüğü “Askıda İyilik” projesi, özellikle bayram dönemlerinde duyarlı müşterilerden yoğun destek görüyor. Bugüne kadar, alt ve üst giyimi kapsayan 40 bini aşkın iyilik paketinin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan Boyner, Kurban Bayram alışverişinde de müşterilerine iyilik yapma fırsatı sunuyor.

 

Boyner, son yıllarda her bayramda olduğu bu Kurban Bayramı’nda da “Şimdi iyilik yapma zamanı” diyor. Boyner, hediye vermenin, paylaşmanın arttığı bayram dönemlerinde müşterilerine bir sosyal sorumluluk projesine katkı sağlama fırsatı sunuyor. Tüketicilerin bayram alışverişlerine ekledikleri “Askıda İyilik” paketleri, Boyner ve Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

 

Alışveriş yapsın yapmasın herkes Boyner mağazalarındaki kasalardan “Askıda İyilik paketlerinden satın alabiliyor. Alt ve üst giyimi kapsayan iyilik paketleri 30 TL olarak satışa sunuluyor. Boyner de her bir paket için müşterileri ile aynı oranda katkı yapıyor.

 

Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bal: “Perakende sektöründe “İyilik hareketinin”öncüsü olmayı hedefledik”

 

Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bal, şunları söyledi: “Boyner olarak ‘İyiliğin Modası Geçmez’ çatısı altında sosyal sorumluluk çalışmaları yürütüyoruz. Bu çalışmalardan biri olan ‘Askıda İyilik’ ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalışırken müşterilerimizin de iyilik yapmasına aracı oluyoruz. Bilinen bir sosyal sorumluluk katılımı olan ‘Askıda’ projesinin farklı örneklerini ülkemizde ve dünyada görüyoruz. Boyner olarak müşterilerimiz için ‘Askıda iyilik’ paketleri hazırlayarak bu hareketin perakende sektöründeki öncüsü olmayı hedefledik. ‘Askıda İyilik’ projesi ile bugüne kadar 92 bin ürünün yer aldığı 40 bini aşkın iyilik paketinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağladık. Bayram dönemlerinde ‘Askıda İyilik’ paket satışları yaklaşık yüzde 70 artış gösteriyor. Bu Kurban Bayramı’nda da Türkiye'nin 37 ilinde toplam 110 mağazamızda tüm gücümüzle iyilik hareketini büyüteceğiz. Müşterilerimizin de iyilik yolunda yanımızda olacağına inancımız tam.”

 

Boyner, bu bayramda daha çok ihtiyaç sahibine destek olabilmek için tüm müşterilerini “Askıda İyilik” sosyal sorumluluk çalışmasının bir parçası olmaya davet ediyor.

 

 

 

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Hakkında: Türkiye'nin gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. (Boyner), 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, ‘Çarşı’ tabelası altında Bakırköy'de açıldı. 2004 yılında ise tüm Çarşı Mağazaları Boyner tabelası altında hizmete devam etti. Sektörün güçlü markalarından YKM’nin hisselerini 2013 yılında satın alan Boyner Büyük Mağazacılık, Türkiye'nin 37 ilinde toplam 110 mağaza ile yaklaşık 300.000  metrekare satış alanına ulaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.