ASKF’de seçim heyecanı

SPOR 12.06.2017 - 16:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2004+ kez okundu.
 

ASKF’de seçim heyecanı

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) genel kurulu eylül ayında yapılacak olmasına rağmen şimdiden seçim heyecanı yaşanıyor. SAHAYA İLK BOZAN VE ÇİMEN İNDİ Sahaya ilk olarak Ahmet Bozan ve Ramazan Çimen indi. Her iki isim de başkanlık için çalışmaya başladı. Uzun yılladır başkanlık görevini yürüten Başkanı Ali Gülleri de bir kez daha aday olduğunu açıkladı. ÇİMEN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ Gülleri’nin adaylığını açıklamasının ardınan ise ilginç bir gelişe yaşandı. Adaylardan Ramazan Çimen, Alli Gülleri lehine çekildi. Ali Gülleri, yarın (Carşamba) adaylığını basın toplantısı ile resmen duyuracak.  

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) genel kurulu eylül ayında yapılacak olmasına rağmen şimdiden seçim heyecanı yaşanıyor.

SAHAYA İLK BOZAN VE ÇİMEN İNDİ

Sahaya ilk olarak Ahmet Bozan ve Ramazan Çimen indi. Her iki isim de başkanlık için çalışmaya başladı. Uzun yılladır başkanlık görevini yürüten Başkanı Ali Gülleri de bir kez daha aday olduğunu açıkladı.

ÇİMEN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Gülleri’nin adaylığını açıklamasının ardınan ise ilginç bir gelişe yaşandı. Adaylardan Ramazan Çimen, Alli Gülleri lehine çekildi. Ali Gülleri, yarın (Carşamba) adaylığını basın toplantısı ile resmen duyuracak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.