ASKİ, 45 MİLYON KREDİ İSTİYOR!

GÜNDEM 16.11.2018 - 16:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1610+ kez okundu.
 

ASKİ, 45 MİLYON KREDİ İSTİYOR!

  Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Su Kanalizasyon ve Altyapı Projeleri kapsamında (SUKAP)  İlbank’tan 45 milyon TL’lik kredi kullanma için Genel Kurul’dan yetki istedi.  AFETLER İÇİN GEÇİCİ 902 İŞÇİ  Büyükşehir Belediye Meclisi ve ASKİ Genel Kurulu Başkanvekili Murat Cevheribucak başkanlığında toplandı. Meclis’te olağanüstü durumlarda kadrosu hazır olmak üzere bekletilecek 902 kişilik geçici ve mevsimlik işçi vizelerine ait teklif komisyona gönderilmeden kabul edildi.  ASKİ KREDİSİ KOMİSYONA HAVALE  Bu arada ASKİ, genellikle arıtma tesisleri yapımı ve altyapı inşaatı işlerinde kullanılmak üzere Genel Kurul’dan 45 milyon TL’lik borçlanma istedi. Kredinin tahsisi yönündeki teklif, Plan, Bütçe ve Kanunlar Komisyonu’nda görüşecek.  SAİMBEYLİ’DE ARITMA MALİYETİ ARTTI ASKİ, ayrıca Saimbeyli ilçesinde yapılacak atıksu arıtma tesisi inşaatının maliyetlerinin artmasını gerekçe gösterip İller Bankası AŞ.’den 5 milyon TL ek kredi kullanılması hususunda krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya ASKİ Yönetim Kurulu’nun yetkili kılınmasını teklif etti. Genel Kurul, bu yöndeki komisyon raporunu da oy birliğiyle kabul etti.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Su Kanalizasyon ve Altyapı Projeleri kapsamında (SUKAP)  İlbank’tan 45 milyon TL’lik kredi kullanma için Genel Kurul’dan yetki istedi. 
AFETLER İÇİN GEÇİCİ 902 İŞÇİ 
Büyükşehir Belediye Meclisi ve ASKİ Genel Kurulu Başkanvekili Murat Cevheribucak başkanlığında toplandı. Meclis’te olağanüstü durumlarda kadrosu hazır olmak üzere bekletilecek 902 kişilik geçici ve mevsimlik işçi vizelerine ait teklif komisyona gönderilmeden kabul edildi. 
ASKİ KREDİSİ KOMİSYONA HAVALE 
Bu arada ASKİ, genellikle arıtma tesisleri yapımı ve altyapı inşaatı işlerinde kullanılmak üzere Genel Kurul’dan 45 milyon TL’lik borçlanma istedi. Kredinin tahsisi yönündeki teklif, Plan, Bütçe ve Kanunlar Komisyonu’nda görüşecek. 
SAİMBEYLİ’DE ARITMA MALİYETİ ARTTI
ASKİ, ayrıca Saimbeyli ilçesinde yapılacak atıksu arıtma tesisi inşaatının maliyetlerinin artmasını gerekçe gösterip İller Bankası AŞ.’den 5 milyon TL ek kredi kullanılması hususunda krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya ASKİ Yönetim Kurulu’nun yetkili kılınmasını teklif etti. Genel Kurul, bu yöndeki komisyon raporunu da oy birliğiyle kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.