ASKİ, Adana Genelinde Proje Üretmeye Devam Ediyor

GÜNDEM 25.09.2018 - 12:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1413+ kez okundu.
 

ASKİ, Adana Genelinde Proje Üretmeye Devam Ediyor

  SAİMBEYLİ'DE ASBESTLİ BORULARIN DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR   ASKİ, PROJELERİNDE SAĞLIKLI VE DAYANIKLI BORULARI KULLANIYOR   2014 yerel seçimlerinden sonra göreve gelen Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatlarıyla 7/24 esasına göre dur durak bilmeyen Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, yeni projelerle kırsala can suyu verirken; yıllar önce döşenmiş ve suyun kalitesini düşüren boruların da daha sağlıklı ve dünya standartlarındaki borularla değişimini gerçekleştiriyor.   Şehir merkezi ve kırsal ayırımı yapmaksızın hayati projelere imza atan ASKİ ekipleri, Saimbeyli ilçe merkezinde yaklaşık 2 kilometrelik içme suyu hattı ve asbestli boruların değişimi projesini başlattı.   Ağustos ayı içerisinde çalışmaya başlayan ekipler, Saimbeyli’ye 75, 110 ve 165’lik olmak üzere yaklaşık 2 kilometre HDPE sağlıklı içme suyu borularını döşeyerek bölge halkının sağlıklı su içmesine olanak sağlıyor. Söz konusu projenin Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.   “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatları ve hassasiyetleri doğrultusunda hizmet kalitemizi ve çıtamızı hep yukarı çıkarmak istiyoruz.” diyen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin SÖZLÜ, bu kutlu dava yoluna çıktığında ‘bir şey değişecek, her şey değişecek’ demişti. Bizler de bu sözü yerde bırakmamak adına hem Adana içinde hem de ilçelerimizde her türlü soruna çözüm üretiyor ve devasa projeleri hayata geçiriyoruz. Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün vatandaşa ve Adana’ya verdiği değeri biliyor ve bu doğrultuda projelerimizi gerçekleştiriyoruz. ASKİ tarafından yapılan her proje Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün yüz akı projeleridir.” şeklinde konuştu.  

 

SAİMBEYLİ'DE ASBESTLİ BORULARIN DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

 

ASKİ, PROJELERİNDE SAĞLIKLI VE DAYANIKLI BORULARI KULLANIYOR

 

2014 yerel seçimlerinden sonra göreve gelen Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatlarıyla 7/24 esasına göre dur durak bilmeyen Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, yeni projelerle kırsala can suyu verirken; yıllar önce döşenmiş ve suyun kalitesini düşüren boruların da daha sağlıklı ve dünya standartlarındaki borularla değişimini gerçekleştiriyor.

 

Şehir merkezi ve kırsal ayırımı yapmaksızın hayati projelere imza atan ASKİ ekipleri, Saimbeyli ilçe merkezinde yaklaşık 2 kilometrelik içme suyu hattı ve asbestli boruların değişimi projesini başlattı.

 

Ağustos ayı içerisinde çalışmaya başlayan ekipler, Saimbeyli’ye 75, 110 ve 165’lik olmak üzere yaklaşık 2 kilometre HDPE sağlıklı içme suyu borularını döşeyerek bölge halkının sağlıklı su içmesine olanak sağlıyor. Söz konusu projenin Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

 

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatları ve hassasiyetleri doğrultusunda hizmet kalitemizi ve çıtamızı hep yukarı çıkarmak istiyoruz.” diyen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin SÖZLÜ, bu kutlu dava yoluna çıktığında ‘bir şey değişecek, her şey değişecek’ demişti. Bizler de bu sözü yerde bırakmamak adına hem Adana içinde hem de ilçelerimizde her türlü soruna çözüm üretiyor ve devasa projeleri hayata geçiriyoruz. Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün vatandaşa ve Adana’ya verdiği değeri biliyor ve bu doğrultuda projelerimizi gerçekleştiriyoruz. ASKİ tarafından yapılan her proje Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün yüz akı projeleridir.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.