ASKİ'den D-400 Karayolu'nda Hummalı Çalışma

GÜNDEM 14.03.2018 - 14:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2024+ kez okundu.
 

ASKİ'den D-400 Karayolu'nda Hummalı Çalışma

  D-400 KARAYOLU'NDA BORU DEĞİŞİMİ VE YAĞMUR SUYU HATTI YAPILIYOR   Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, proje üreterek sorunsuz Adana’yı inşa etmeye devam ediyor. Yaklaşık 15 gün önce çalışmaya başlayan ASKİ ekipleri, D-400 Karayolu üzerinde baks çalışması ve yağmur suyu hattı değişim projesini hayata geçiriyor.   Yaklaşık 3 kilometrelik projede 1600 ve 2000 mm  çapında borular kullanılıyor. Yağmur suyu projesi kapsamında ayrıca ızgara yapımı da gerçekleştiriliyor. Projenin hayata geçmesiyle birlikte D-400 Karayolu bağlantılı İncirlik, Yenidoğan ve Sarıçam bölgeleri de sorunsuz altyapıya kavuşmuş olacak. Ayrıca projenin ikinci etabında da Seyhan, Yeşiloba ve 100. Yıl Mahallelerinin de altyapısı düzenlenecek.   Tamamlanması yaklaşık 90 gün sürecek olan proje ile, birçok yerleşim yerinin altyapı sorunu ortadan kalkacak ve söz konusu bölgelerde aşırı yağmur sonucu oluşan su taşkını ve su baskınları tarihe karışacak. Adanalıların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla sorunsuz bir altyapı için emek harcayan ASKİ ekiplerinin çalışmaları aralıksız sürecek.    

 

D-400 KARAYOLU'NDA BORU DEĞİŞİMİ VE YAĞMUR SUYU HATTI YAPILIYOR

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, proje üreterek sorunsuz Adana’yı inşa etmeye devam ediyor. Yaklaşık 15 gün önce çalışmaya başlayan ASKİ ekipleri, D-400 Karayolu üzerinde baks çalışması ve yağmur suyu hattı değişim projesini hayata geçiriyor.

 

Yaklaşık 3 kilometrelik projede 1600 ve 2000 mm  çapında borular kullanılıyor. Yağmur suyu projesi kapsamında ayrıca ızgara yapımı da gerçekleştiriliyor. Projenin hayata geçmesiyle birlikte D-400 Karayolu bağlantılı İncirlik, Yenidoğan ve Sarıçam bölgeleri de sorunsuz altyapıya kavuşmuş olacak. Ayrıca projenin ikinci etabında da Seyhan, Yeşiloba ve 100. Yıl Mahallelerinin de altyapısı düzenlenecek.

 

Tamamlanması yaklaşık 90 gün sürecek olan proje ile, birçok yerleşim yerinin altyapı sorunu ortadan kalkacak ve söz konusu bölgelerde aşırı yağmur sonucu oluşan su taşkını ve su baskınları tarihe karışacak. Adanalıların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla sorunsuz bir altyapı için emek harcayan ASKİ ekiplerinin çalışmaları aralıksız sürecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.