ASKİ’den Tufanbeyli’ye Can Suyu

GÜNDEM 15.10.2018 - 17:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1654+ kez okundu.
 

ASKİ’den Tufanbeyli’ye Can Suyu

ASKİ, Tufanbeyli Çatalçam Mahallesi'nde içme suyu çalışmalarını sürdürüyor.
  Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların sorunsuz ve sağlıklı su içebilmesi için projelerine hız verdi. Şehir merkezi ve kırsal ayrımı yapmadan kendi öz kaynaklarıyla Adana’yı adeta şantiye alanına çeviren ASKİ, bir yandan proje üretip sorunları ortadan kaldırırken bir yandan da vatandaşların istek ve şikayetlerine önem verip hassasiyet göstererek anında çözüm üretiyor.   ÇATALÇAM MAHALLESİ'NE İÇME SUYU HATTI   Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, Eylül ayından bu yana Tufanbeyli ilçesi Çatalçam Mahallesi'nde toplam uzunluğu 10 kilometreden fazla olan içme suyu hattı çalışmasını gerçekleştiriyor. Yaklaşık 3 kilometreyi tamamlayan ASKİ ekipleri, Kasım ayı sonuna kadar projenin hayata geçirilmesini hedefliyor. Söz konusu çalışmada 63, 75, 90 ve 110’luk olmak üzere sağlıklı içme suyu boruları kullanılıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin su sorunu da ortadan kalkmış olacak.   ASKİ’nin Tufanbeyli Çatalçam Mahallesi'ne uyguladığı proje devam ederken bir yandan da Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Şube ekiplerince bölgede asfalt çalışmaları sürdürülüyor.   ÇATALÇAM MAHALLESİ SAKİNLERİ YAPILAN HİZMETLERDEN DOLAYI MUTLU   Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ tarafından gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Tufanbeyli Çatalçam Mahallesi Muhtarı Remzi Göde, ''Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’den Allah razı olsun. İçme suyu problemimiz son buldu, yollarımız da yapılıyor. Mahalle sakinlerimiz durumdan çok memnun. Tüm hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Ancak bizim başkanımızdan bir isteğimiz daha var; o da, içme suyu projesine dahil edilerek Çatalçam’a su deposu yapılmasıdır. Onu da yaparsa kendisine minnettar oluruz.” dedi.      
ASKİ, Tufanbeyli Çatalçam Mahallesi'nde içme suyu çalışmalarını sürdürüyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların sorunsuz ve sağlıklı su içebilmesi için projelerine hız verdi. Şehir merkezi ve kırsal ayrımı yapmadan kendi öz kaynaklarıyla Adana’yı adeta şantiye alanına çeviren ASKİ, bir yandan proje üretip sorunları ortadan kaldırırken bir yandan da vatandaşların istek ve şikayetlerine önem verip hassasiyet göstererek anında çözüm üretiyor.

 

ÇATALÇAM MAHALLESİ'NE İÇME SUYU HATTI

 

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, Eylül ayından bu yana Tufanbeyli ilçesi Çatalçam Mahallesi'nde toplam uzunluğu 10 kilometreden fazla olan içme suyu hattı çalışmasını gerçekleştiriyor. Yaklaşık 3 kilometreyi tamamlayan ASKİ ekipleri, Kasım ayı sonuna kadar projenin hayata geçirilmesini hedefliyor. Söz konusu çalışmada 63, 75, 90 ve 110’luk olmak üzere sağlıklı içme suyu boruları kullanılıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin su sorunu da ortadan kalkmış olacak.

 

ASKİ’nin Tufanbeyli Çatalçam Mahallesi'ne uyguladığı proje devam ederken bir yandan da Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Şube ekiplerince bölgede asfalt çalışmaları sürdürülüyor.

 

ÇATALÇAM MAHALLESİ SAKİNLERİ YAPILAN HİZMETLERDEN DOLAYI MUTLU

 

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ tarafından gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Tufanbeyli Çatalçam Mahallesi Muhtarı Remzi Göde, ''Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’den Allah razı olsun. İçme suyu problemimiz son buldu, yollarımız da yapılıyor. Mahalle sakinlerimiz durumdan çok memnun. Tüm hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Ancak bizim başkanımızdan bir isteğimiz daha var; o da, içme suyu projesine dahil edilerek Çatalçam’a su deposu yapılmasıdır. Onu da yaparsa kendisine minnettar oluruz.” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.