ASKİ, HIZIR GİBİ YETİŞTİ

GÜNDEM 09.01.2019 - 16:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1408+ kez okundu.
 

ASKİ, HIZIR GİBİ YETİŞTİ

Karlı yollarda mahsur kalan öğrencilerin yardıma Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ koştu.
  Yüksek standartlarda içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hizmeti sunan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), tüm çalışmalarını başarısının odak noktasında vatandaşların yer aldığını unutmadan titizlikle sürdürüyor. Vatandaşların memnuniyetinde sürekliliği hedefleyen ASKİ personelleri, her durumda ve koşulda kimse mağdur olmasın diye canla başla çalışıyor. Pozantı ilçesinin dağlık kesimlerinde yer alan mahallelerde uygulanan taşımalı eğitim sistemi nedeniyle öğrencileri okuldan evlerine taşıyan servis aracının karda mahsur kalması sonucu çocukların yardımına Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekipleri koştu. Aşçıbekirli mevkiinde yaşanan duruma anında müdahale ederek öğrencilerin servis aracına zincir takılırken; yoldaki kar da yine Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekiplerince temizlendi ve yol ulaşıma açıldı. ÖĞRENCİLER ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE ASKİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ Kendilerini okuldan eve götüren servis aracının karlı yolda kalması sonucu tedirgin olduklarını ancak Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ personellerinin anında imdatlarına yetişerek sorunu ortadan kaldırdığını ifade eden öğrenciler, ''Hüseyin Sözlü Başkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Sayenizde evimize ulaşabileceğiz.'' dedi. AŞIRI KAR NEDENİYLE VATANDAŞIN MAĞDUR OLMASI ÖNLENİYOR Pozantı'nın tüm mahallelerinde Adana Büyükşehir Belediyesi, Pozantı Belediyesi ve ASKİ kolektif bir çalışma sunarak aşırı kar yağışı sonucunda vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor.                  
Karlı yollarda mahsur kalan öğrencilerin yardıma Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ koştu.

 

Yüksek standartlarda içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hizmeti sunan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), tüm çalışmalarını başarısının odak noktasında vatandaşların yer aldığını unutmadan titizlikle sürdürüyor. Vatandaşların memnuniyetinde sürekliliği hedefleyen ASKİ personelleri, her durumda ve koşulda kimse mağdur olmasın diye canla başla çalışıyor.

Pozantı ilçesinin dağlık kesimlerinde yer alan mahallelerde uygulanan taşımalı eğitim sistemi nedeniyle öğrencileri okuldan evlerine taşıyan servis aracının karda mahsur kalması sonucu çocukların yardımına Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekipleri koştu.

Aşçıbekirli mevkiinde yaşanan duruma anında müdahale ederek öğrencilerin servis aracına zincir takılırken; yoldaki kar da yine Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekiplerince temizlendi ve yol ulaşıma açıldı.

ÖĞRENCİLER ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE ASKİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

Kendilerini okuldan eve götüren servis aracının karlı yolda kalması sonucu tedirgin olduklarını ancak Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ personellerinin anında imdatlarına yetişerek sorunu ortadan kaldırdığını ifade eden öğrenciler, ''Hüseyin Sözlü Başkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Sayenizde evimize ulaşabileceğiz.'' dedi.

AŞIRI KAR NEDENİYLE VATANDAŞIN MAĞDUR OLMASI ÖNLENİYOR

Pozantı'nın tüm mahallelerinde Adana Büyükşehir Belediyesi, Pozantı Belediyesi ve ASKİ kolektif bir çalışma sunarak aşırı kar yağışı sonucunda vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.