ASKİ, içme suyu çilesine son veriyor

GÜNDEM 10.10.2018 - 17:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2373+ kez okundu.
 

ASKİ, içme suyu çilesine son veriyor

ASKİ, Karaisalı ilçesi Ötüken mevkiinde 5 kilometrelik içme suyu hattı projesini hayata geçirdi.
  Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Adana’nın dört bir yanını şantiye alanına çevirdi. ASKİ bir yandan kanalizasyon hattı bir yandan da içme suyu hatlarını adeta bir ağ gibi örüyor. 2014 yerel seçimler sonrasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatlarıyla gece gündüz proje üreten ASKİ, altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için her bölgeye ve her ilçeye ayrım yapmadan kaliteli hizmet sunmak için durmaksızın çalışıyor.   ÖTÜKEN MEVKİİNE 5 KİLOMETRELİK İÇME SUYU  HATTI   Eski adı Kaltak Köyü olan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ'nün vesile olmasıyla ''Ötüken'' adını alan yerleşim yerindeki içme suyu çilesine son vermek için harekete geçen ve 5 kilometrelik içme suyu hattını bir ay gibi kısa bir sürede tamamlayan ASKİ ekipleri, bölgeyi besleyecek depoların yapımına  başladı. Yıllar sonra içme suyuna kavuşan mahalle sakinleri, her fırsatta Sayın Hüseyin SÖZLÜ'ye ve ASKİ'ye olan teşekkürlerini dile getiriyor.   OPRUKÇU: ''ADANA'YA LAYIK OLABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ''   ''Adana'ya ve Adanalılara layık olabilmek için çalışıyoruz'' diyen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, ”Daha önce sadece Adana ve merkez ilçelerine hizmet veren bir büyükşehir belediyesi ve ASKİ vardı; ancak biz göreve geldiğimiz günden itibaren tüm ilçelerin sorumluluğunu aldık. İşimizin zorluğunu ve sorumluluğumuzun ne denli büyük olduğunu biliyorduk. Fakat her ne olursa olsun ne bahanelerin ardına sığındık ne de korktuk. Her şeyi değiştirmek ve sorunları ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalıştık, proje ürettik. Milliyetçi ve üretken belediyeciliğin en güzel örneğini göstermeyi hedefledik.” şeklinde konuştu.    
ASKİ, Karaisalı ilçesi Ötüken mevkiinde 5 kilometrelik içme suyu hattı projesini hayata geçirdi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Adana’nın dört bir yanını şantiye alanına çevirdi. ASKİ bir yandan kanalizasyon hattı bir yandan da içme suyu hatlarını adeta bir ağ gibi örüyor. 2014 yerel seçimler sonrasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatlarıyla gece gündüz proje üreten ASKİ, altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için her bölgeye ve her ilçeye ayrım yapmadan kaliteli hizmet sunmak için durmaksızın çalışıyor.

 

ÖTÜKEN MEVKİİNE 5 KİLOMETRELİK İÇME SUYU  HATTI

 

Eski adı Kaltak Köyü olan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ'nün vesile olmasıyla ''Ötüken'' adını alan yerleşim yerindeki içme suyu çilesine son vermek için harekete geçen ve 5 kilometrelik içme suyu hattını bir ay gibi kısa bir sürede tamamlayan ASKİ ekipleri, bölgeyi besleyecek depoların yapımına  başladı. Yıllar sonra içme suyuna kavuşan mahalle sakinleri, her fırsatta Sayın Hüseyin SÖZLÜ'ye ve ASKİ'ye olan teşekkürlerini dile getiriyor.

 

OPRUKÇU: ''ADANA'YA LAYIK OLABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ''

 

''Adana'ya ve Adanalılara layık olabilmek için çalışıyoruz'' diyen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, ”Daha önce sadece Adana ve merkez ilçelerine hizmet veren bir büyükşehir belediyesi ve ASKİ vardı; ancak biz göreve geldiğimiz günden itibaren tüm ilçelerin sorumluluğunu aldık. İşimizin zorluğunu ve sorumluluğumuzun ne denli büyük olduğunu biliyorduk. Fakat her ne olursa olsun ne bahanelerin ardına sığındık ne de korktuk. Her şeyi değiştirmek ve sorunları ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalıştık, proje ürettik. Milliyetçi ve üretken belediyeciliğin en güzel örneğini göstermeyi hedefledik.” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.