ASKİ Projeleri Aralıksız Sürüyor

GÜNDEM 08.09.2018 - 12:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1193+ kez okundu.
 

ASKİ Projeleri Aralıksız Sürüyor

KARAİSALI’YA 5 KİLOMETRELİK İÇME SUYU PROJESİ HAYATA GEÇİYOR   2014 Yerel Seçimleriyle birlikte Adana ve çevresinde altyapı sorununa dair ne varsa çözmek ve proje üretmek için gece gündüz demeden çalışan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, bu kez de Karaisalı ilçesi Çukur Mahallesi Kirazlı Yayla mevkiinde içme suyu projesine devam ediyor.   Yaklaşık 1 ay önce bölgede çalışmaya başlayan ekipler 5 kilometrelik projenin 3 kilometresini tamamlarken; projede 63’lük ve 140’lık olmak üzere muhtelif çaplarda polietilen sağlıklı borular kullanıldı. Projenin tamamlanması için aralıksız çalışmalarını sürdüren ASKİ ekipleri çalışmayı yaklaşık olarak, bağlantılarıyla birlikte, 1 aydan daha kısa bir sürede bitirmeyi ve bölge halkının sorunsuz içme suyuna kavuşmasını hedefliyor.   “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatlarıyla sorunsuz bir Adana inşa etmeyi hedefliyoruz” diyen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, ”Göreve geldiğimiz günden bugüne Adana ve çevresinde sorunsuz bir altyapı ve sağlıklı içme suyu için her türlü mücadeleyi vererek vatandaşların rahat etmesini hedefliyoruz. Bugünün değil, geleceğin Adanası için yaptıklarımız ve yapacağımız projelerin hepsi Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün yüz akı projelerdir. Adanalılar bir şeyi değiştirdi, her şey değişmeye devam edecek.” dedi.        

KARAİSALI’YA 5 KİLOMETRELİK İÇME SUYU PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

 

2014 Yerel Seçimleriyle birlikte Adana ve çevresinde altyapı sorununa dair ne varsa çözmek ve proje üretmek için gece gündüz demeden çalışan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, bu kez de Karaisalı ilçesi Çukur Mahallesi Kirazlı Yayla mevkiinde içme suyu projesine devam ediyor.

 

Yaklaşık 1 ay önce bölgede çalışmaya başlayan ekipler 5 kilometrelik projenin 3 kilometresini tamamlarken; projede 63’lük ve 140’lık olmak üzere muhtelif çaplarda polietilen sağlıklı borular kullanıldı. Projenin tamamlanması için aralıksız çalışmalarını sürdüren ASKİ ekipleri çalışmayı yaklaşık olarak, bağlantılarıyla birlikte, 1 aydan daha kısa bir sürede bitirmeyi ve bölge halkının sorunsuz içme suyuna kavuşmasını hedefliyor.

 

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatlarıyla sorunsuz bir Adana inşa etmeyi hedefliyoruz” diyen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, ”Göreve geldiğimiz günden bugüne Adana ve çevresinde sorunsuz bir altyapı ve sağlıklı içme suyu için her türlü mücadeleyi vererek vatandaşların rahat etmesini hedefliyoruz. Bugünün değil, geleceğin Adanası için yaptıklarımız ve yapacağımız projelerin hepsi Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün yüz akı projelerdir. Adanalılar bir şeyi değiştirdi, her şey değişmeye devam edecek.” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.