ASKİ SESLERİNİ DUYDU!

GÜNDEM 23.09.2018 - 18:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1723+ kez okundu.
 

ASKİ SESLERİNİ DUYDU!

Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü mahallesi Muhtarlık sokağında pis kokudan işyerinde oturamayan esnafın imdadına Adana Su ve Kanalizasyon (ASKİ) ekipleri yetişti. Haberin gazetemizde yer almasının ardından ASKİ ekipleri, muhtarlık sokağında bakım çalışması yaptı.  KOKUDAN DURAMIYORLARDI  Sokaktaki rögarların tıkalı olduğunu ve yağmur yağdığında işyerlerini su basma  endişesi yaşadıklarını anlatan esnaf, “Uzun zamandan bu yana ASKİ ekiplerine rögarların tıkalı olduğunu buraya bir vidanjör gönderip temizlik yapılması gerektiği yönünde bilgi veriyoruz. Ancak ne gelen var ne giden” demişti.  Haberin gazetemizde “ASKİ sesimizi duyar mı?” başlığıyla yer almasının ardından ASKİ ekipleri, iş makinalarıyla sokağı adeta bakıma aldı. Tıkalı rögarların açılması için basınçlı sistemler kullanan ekiplere işyeri sahipleri de teşekkür etti.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü mahallesi Muhtarlık sokağında pis kokudan işyerinde oturamayan esnafın imdadına Adana Su ve Kanalizasyon (ASKİ) ekipleri yetişti. Haberin gazetemizde yer almasının ardından ASKİ ekipleri, muhtarlık sokağında bakım çalışması yaptı. 

KOKUDAN DURAMIYORLARDI 
Sokaktaki rögarların tıkalı olduğunu ve yağmur yağdığında işyerlerini su basma  endişesi yaşadıklarını anlatan esnaf, “Uzun zamandan bu yana ASKİ ekiplerine rögarların tıkalı olduğunu buraya bir vidanjör gönderip temizlik yapılması gerektiği yönünde bilgi veriyoruz. Ancak ne gelen var ne giden” demişti. 
Haberin gazetemizde “ASKİ sesimizi duyar mı?” başlığıyla yer almasının ardından ASKİ ekipleri, iş makinalarıyla sokağı adeta bakıma aldı. Tıkalı rögarların açılması için basınçlı sistemler kullanan ekiplere işyeri sahipleri de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.