ASLAN’DAN 1 MAYIS’A DAVET

SİYASET 30.04.2018 - 15:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2231+ kez okundu.
 

ASLAN’DAN 1 MAYIS’A DAVET

  CHP Kurultay Delegesi ve Adana Milletvekili Aday Adayı Hasan Aslan, halkı 1 Mayıs’a davet etti.  “GÜCÜMÜZÜ TAÇLANDIRALIM” Bugün saat 16.30’da, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Groseri kavşağı önüne partili partisiz tüm Adanalıları davet eden Aslan, “Destek verelim, güç oluşturalım. Bu demokratik gücü de 24 Haziran’da gerçek anlamda demokratik bir ülke ve kardeşlik için taçlandıralım” dedi.  “SARAYLAR SALTANATLAR ÇÖKER…” Aslan, sosyal medya hesabında ise şair Adnan Yücel’in “Saraylar saltanatlar çöker/ kan susar bir gün zulüm biter/ menekşeler de açılır üstümüzde/leylaklar da güler/ bugünlerden geriye, bir yarına gidenler kalır/bir de yarınlar için direnenler...” dizeleriyle birlikte, “Tüm işçi, emekçi ve ezilenlerin 1 Mayıs Bayramı kutlu osun” paylaşımında bulundu.

 

CHP Kurultay Delegesi ve Adana Milletvekili Aday Adayı Hasan Aslan, halkı 1 Mayıs’a davet etti. 
“GÜCÜMÜZÜ TAÇLANDIRALIM”
Bugün saat 16.30’da, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Groseri kavşağı önüne partili partisiz tüm Adanalıları davet eden Aslan, “Destek verelim, güç oluşturalım. Bu demokratik gücü de 24 Haziran’da gerçek anlamda demokratik bir ülke ve kardeşlik için taçlandıralım” dedi. 
“SARAYLAR SALTANATLAR ÇÖKER…”
Aslan, sosyal medya hesabında ise şair Adnan Yücel’in “Saraylar saltanatlar çöker/ kan susar bir gün zulüm biter/ menekşeler de açılır üstümüzde/leylaklar da güler/ bugünlerden geriye, bir yarına gidenler kalır/bir de yarınlar için direnenler...” dizeleriyle birlikte, “Tüm işçi, emekçi ve ezilenlerin 1 Mayıs Bayramı kutlu osun” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.