Ataşbak ,"Adana’da büyük organizasyonlar düzenleyecek alt yapıya sahibiz"

SPOR 16.05.2018 - 09:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1296+ kez okundu.
 

Ataşbak ,"Adana’da büyük organizasyonlar düzenleyecek alt yapıya sahibiz"

- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu'yu makamında kabul etti.
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve Adana Voleybol İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz'u  makamında kabul etti. Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası için Adana'ya gelen Göksu, Spor İl Müdürü Ataşbak ile bir araya gelerek,  müsabakalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı Göksu'nun  ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirterek 14-21 Mayıs tarihlerinde  Menderes Spor Salonu, Asım Savaş Spor Salonu,Yüreğir Serinevler Spor Salonu ve Nihat Geven Spor Salonlarında gerçekleştirilen Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonasının Adana’da yapılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Adana’da böyle büyük  organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek alt yapıya ve donanıma sahip olduklarını  belirten Ataşbak  “Müsabakalara katılan sporculara başarılar dilerim. Kentimizde bu tür organizasyonların olması bizleri mutlu ediyor” diye konuştu. -Göksu'dan Ataşbak 'a Teşekkür- Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı Göksu ise, voleybolda söz sahibi olan Adana´nın uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek tesislere sahip olduğunu ifade ederek, yakın ilgisinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür etti. Bu arada ziyarette Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ve Tesisler Şube Müdürü Mustafa Uyanık 'da hazır bulundu.  
- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu'yu makamında kabul etti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve Adana Voleybol İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz'u  makamında kabul etti.

Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası için Adana'ya gelen Göksu, Spor İl Müdürü Ataşbak ile bir araya gelerek,  müsabakalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı Göksu'nun  ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirterek 14-21 Mayıs tarihlerinde  Menderes Spor Salonu, Asım Savaş Spor Salonu,Yüreğir Serinevler Spor Salonu ve Nihat Geven Spor Salonlarında gerçekleştirilen Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonasının Adana’da yapılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Adana’da böyle büyük  organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek alt yapıya ve donanıma sahip olduklarını  belirten Ataşbak  “Müsabakalara katılan sporculara başarılar dilerim. Kentimizde bu tür organizasyonların olması bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

-Göksu'dan Ataşbak 'a Teşekkür-

Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı Göksu ise, voleybolda söz sahibi olan Adana´nın uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek tesislere sahip olduğunu ifade ederek, yakın ilgisinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür etti. Bu arada ziyarette Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ve Tesisler Şube Müdürü Mustafa Uyanık 'da hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.