Ataşbak: Balkan şampiyonasından madalya alınmasının gururunu yaşıyoruz.

SPOR 21.11.2017 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1573+ kez okundu.
 

Ataşbak: Balkan şampiyonasından madalya alınmasının gururunu yaşıyoruz.

  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Tekvando Balkan Şampiyonasında madalya alan sporcuları kabul etti Ataşbak, geçtiğimiz haftalar da Edirne’de gerçekleştirilen Balkan Şampiyonası’nda 2 balkan ikinciliği ve 3 balkan üçüncülüğü alınmasının gurur verici bir olay olduğunu söyledi. Özellikle Uluslararası şampiyonaya katılan bayan sporcuların sayısının artmasının, diğer kadın sporculara örnek olduğunu ifade eden Ataşbak, sözlerine şöyle devam etti; " Edirne’de gerçekleştirilen Dünya Şampiyonasında 5 madalya kazanarak ülkemizin ve kentimizin sesini duyuran sporcuları ve bunları müsabakalara hazırlayan antrenörleri kutluyorum. Son yıllarda Savunma sporlarında büyük başarılar elde ediyoruz. Balkan şampiyonasından madalya alınmasının gururunu yaşıyoruz. Sporcularımıza desteklerimiz devam edecek.” Tekvando branşının savunma sporunun anası olduğunu ifade eden Ataşbak,  sporcuların bu başarılarla yetinmeyeceklerini, gelecek müsabakalarda çıtayı daha üste çıkaracaklarına inandığını sözlerine ekledi. -Dönmez: “ Amacımız milli takıma daha çok sporcu vermek” Tekvando Federasyonu Adana İl Temsilcisi Atilla Dönmez, Adana’dan milli takıma 6 sporcu ile katıldıklarını ve bu sporcuların beşinin madalya almasından dolayı gurur duyduğunu belirti. Dönmez, balkan şampiyonasın da iki ikincilik ve üç üçüncülük elde ettiklerini, bu başarılarının daha da iyi olacağına inandığını kaydetti. Tekvando da sporcu sayısının arttırılması gerektiğini vurgulayarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'tan tesis ve diğer konularda büyük destek gördüğünü ifade eden Dönmez, amaçlarının milli takıma daha çok sporcu vermek olduğunu belirtti. -KİMLER DERECE YAPTI?- Balkan ikinciliği: Sıla Özden ve Ahmet Yılmaz Balkan üçüncülüğü: Merve Kan, Mihriban Aktaş ve Tuğba Tiken Bu arada yıl içerisinde Uluslararası derece yapan, Şeyda Nur Yavuz, Büşra Özden ve Nagihan Besleme’ de ziyarette bulundular Ayrıca, ziyarette Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Bölge Antrenörleri Ahmet Özdağ, Rıdvan Kurt,  Hasan Aldatmaz, Ayşe Alyar ve Aysun Aldatmaz ile Duran Ali Özaslan hazır bulundu.

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Tekvando Balkan Şampiyonasında madalya alan sporcuları kabul etti

Ataşbak, geçtiğimiz haftalar da Edirne’de gerçekleştirilen Balkan Şampiyonası’nda 2 balkan ikinciliği ve 3 balkan üçüncülüğü alınmasının gurur verici bir olay olduğunu söyledi.

Özellikle Uluslararası şampiyonaya katılan bayan sporcuların sayısının artmasının, diğer kadın sporculara örnek olduğunu ifade eden Ataşbak, sözlerine şöyle devam etti;

" Edirne’de gerçekleştirilen Dünya Şampiyonasında 5 madalya kazanarak ülkemizin ve kentimizin sesini duyuran sporcuları ve bunları müsabakalara hazırlayan antrenörleri kutluyorum. Son yıllarda Savunma sporlarında büyük başarılar elde ediyoruz. Balkan şampiyonasından madalya alınmasının gururunu yaşıyoruz. Sporcularımıza desteklerimiz devam edecek.”

Tekvando branşının savunma sporunun anası olduğunu ifade eden Ataşbak,  sporcuların bu başarılarla yetinmeyeceklerini, gelecek müsabakalarda çıtayı daha üste çıkaracaklarına inandığını sözlerine ekledi.

-Dönmez: “ Amacımız milli takıma daha çok sporcu vermek”

Tekvando Federasyonu Adana İl Temsilcisi Atilla Dönmez, Adana’dan milli takıma 6 sporcu ile katıldıklarını ve bu sporcuların beşinin madalya almasından dolayı gurur duyduğunu belirti.

Dönmez, balkan şampiyonasın da iki ikincilik ve üç üçüncülük elde ettiklerini, bu başarılarının daha da iyi olacağına inandığını kaydetti.

Tekvando da sporcu sayısının arttırılması gerektiğini vurgulayarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'tan tesis ve diğer konularda büyük destek gördüğünü ifade eden Dönmez, amaçlarının milli takıma daha çok sporcu vermek olduğunu belirtti.

-KİMLER DERECE YAPTI?-

Balkan ikinciliği: Sıla Özden ve Ahmet Yılmaz

Balkan üçüncülüğü: Merve Kan, Mihriban Aktaş ve Tuğba Tiken

Bu arada yıl içerisinde Uluslararası derece yapan, Şeyda Nur Yavuz, Büşra Özden ve Nagihan Besleme’ de ziyarette bulundular

Ayrıca, ziyarette Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Bölge Antrenörleri Ahmet Özdağ, Rıdvan Kurt,  Hasan Aldatmaz, Ayşe Alyar ve Aysun Aldatmaz ile Duran Ali Özaslan hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.