Ataşbak, faaliyetler hakkında bilgi verdi.

SİYASET 03.11.2018 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1250+ kez okundu.
 

Ataşbak, faaliyetler hakkında bilgi verdi.

  Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak,  Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı ziyaret etti. İl Müdürü Ataşbak’ısıcakkanlı yaklaşımı, özverisi ve çalışkanlığı için tebrik eden Tuğgeneral Cavlak, sporu sevdiğini belirtti. Kendisinin de spor sevdalısı olduğunu ve bir çok branşı yakından takip ettiğini ifade eden Cavlak,gençlere hizmet için kurumsal olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarının da altını çizdi. TuğgeneralYusuf Ziyaeddin Cavlak, İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın müsabakaları yakından takip etme teklifinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  fırsatbuldukça spor müsabakalarını izlemeye geleceğini iletti. -Ataşbak; “Komutanımızın bizlerin yanında olması bizi mutlu ediyor” Faaliyetleri hakkında bilgiler veren Ataşbak, Adana’nın spor kenti olduğunu vurguladı. Ayrıca,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ataşbak;“Kurumlarımızın bir birleriyle olan sıcak ilişkileri ve destekleri milletimize daha kaliteli bir hizmet olarak yansımaktadır. Komutanımızın bizlerin yanında olması bizi mutlu ediyor.Bizlere verdiği manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak,  Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı ziyaret etti.

İl Müdürü Ataşbak’ısıcakkanlı yaklaşımı, özverisi ve çalışkanlığı için tebrik eden Tuğgeneral Cavlak, sporu sevdiğini belirtti.

Kendisinin de spor sevdalısı olduğunu ve bir çok branşı yakından takip ettiğini ifade eden Cavlak,gençlere hizmet için kurumsal olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarının da altını çizdi.

TuğgeneralYusuf Ziyaeddin Cavlak, İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın müsabakaları yakından takip etme teklifinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  fırsatbuldukça spor müsabakalarını izlemeye geleceğini iletti.

-Ataşbak; “Komutanımızın bizlerin yanında olması bizi mutlu ediyor”

Faaliyetleri hakkında bilgiler veren Ataşbak, Adana’nın spor kenti olduğunu vurguladı.

Ayrıca,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ataşbak;“Kurumlarımızın bir birleriyle olan sıcak ilişkileri ve destekleri milletimize daha kaliteli bir hizmet olarak yansımaktadır. Komutanımızın bizlerin yanında olması bizi mutlu ediyor.Bizlere verdiği manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.