Ataşbak: “Hentbol de Eski Dönemdeki Başarıları Yeniden Yakalayacağız”

SPOR 11.07.2017 - 15:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1993+ kez okundu.
 

Ataşbak: “Hentbol de Eski Dönemdeki Başarıları Yeniden Yakalayacağız”

  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, hentbolda eski dönemlerdeki başarıyı yeniden yakalayacaklarını söyledi. Ataşbak, Hentbol Federasyonu faaliyet programında yer alan Amasya’da gerçekleştirilen  “Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda”  Türkiye birincisi olan Adana Kızlar Karması ve Türkiye dördüncüsü olan Adana Erkekler Karması Sporcu ve antrenörlerini makamında kabul etti. Altyapıya büyük önem verdiklerini ifade eden Ataşbak,  şöyle devam etti: “Hentbolu ekip çalışmasıyla yeniden ayağa kaldırdık.  Büyük başarılar elde etmeye devam edeceğimize inanıyorum. Final oynamaya alışık bir kent olduk. Spor yapana her türlü destek veriliyor. Amasya’da yapılan şampiyonada güçlü rakiplerine rağmen birinci olan Kız Karmamız ve dördüncü olan Erkek Karması sporcuları, antrenör ve yöneticilerini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” -“HİÇ YENİLGİ ALMADAN ŞAMPİYONLUK ELDE EDİLDİ”- Hentbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Atilla Güneş,  desteklerin karşılığını aldıklarını ve başarılarının devam edeceğini söyledi. Kızlarda 18 takımın katılmasına rağmen Şampiyonayı namağlup bitirdiklerini ifade eden Güneş, “Şampiyonada tüm rakiplerimiz yenmeyi başardık. Erkek takımımız da şansız bir şekilde dördüncü oldular.  Gelecek sene hem kızlar da hem de erkekler de Türkiye şampiyonluğunu hedefliyoruz. Bizlere her türlü destek ve araç tahsis eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a çok teşekkür ederim” diye konuştu. Ziyarete, Antrenörler Çağatay Akgüner, Derya Güneş, Nesimin Dağdelen ve Erhan Sevimer katıldı.

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, hentbolda eski dönemlerdeki başarıyı yeniden yakalayacaklarını söyledi.

Ataşbak, Hentbol Federasyonu faaliyet programında yer alan Amasya’da gerçekleştirilen  “Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda”  Türkiye birincisi olan Adana Kızlar Karması ve Türkiye dördüncüsü olan Adana Erkekler Karması Sporcu ve antrenörlerini makamında kabul etti.

Altyapıya büyük önem verdiklerini ifade eden Ataşbak,  şöyle devam etti:

“Hentbolu ekip çalışmasıyla yeniden ayağa kaldırdık.  Büyük başarılar elde etmeye devam edeceğimize inanıyorum. Final oynamaya alışık bir kent olduk. Spor yapana her türlü destek veriliyor. Amasya’da yapılan şampiyonada güçlü rakiplerine rağmen birinci olan Kız Karmamız ve dördüncü olan Erkek Karması sporcuları, antrenör ve yöneticilerini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”

-“HİÇ YENİLGİ ALMADAN ŞAMPİYONLUK ELDE EDİLDİ”-

Hentbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Atilla Güneş,  desteklerin karşılığını aldıklarını ve başarılarının devam edeceğini söyledi.

Kızlarda 18 takımın katılmasına rağmen Şampiyonayı namağlup bitirdiklerini ifade eden Güneş, “Şampiyonada tüm rakiplerimiz yenmeyi başardık. Erkek takımımız da şansız bir şekilde dördüncü oldular.  Gelecek sene hem kızlar da hem de erkekler de Türkiye şampiyonluğunu hedefliyoruz. Bizlere her türlü destek ve araç tahsis eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziyarete, Antrenörler Çağatay Akgüner, Derya Güneş, Nesimin Dağdelen ve Erhan Sevimer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.