Ataşbak: Seçmelerden başarıyla döneceklerine inanıyorum

SPOR 24.12.2018 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1475+ kez okundu.
 

Ataşbak: Seçmelerden başarıyla döneceklerine inanıyorum

  Adana Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor  Kulübü Derneği ile Adana Akyıldız Engelliler Spor Kulübü sporcuları 25-27 Ocak tarihleri arasında Antalya'nın  Alanya İlçesinde  gerçekleştirilecek “Milli Takım Seçmeleri'ne ” Rıza Salih Saray Yüzme Havuzunda hazırlanıyor. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, son yıllarda bedensel engelliler yüzme sporunda başarıların artmasının ana sebebi sporcu ve kulüp sayasında ki önemli artışlar olduğunu belirtti. Motivasyon ziyaretinde Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor  Kulübü Derneği Başkanı Filiz Balcı 'dan çalışmalar hakkında bilgi alan ve engelli sporcularla bir süre sohbet eden İl Müdürü Ataşbak; “Bilinen ve algılanan şekliyle engellilik gerçekten zordur. Sizlerin yaşadığınız bu zorlukları kendinize engel görmeyip spor yaparak dereceler elde etmeniz, gerçekten takdire şayan bir olaydır. Engelli kavramı genelde fiziksel veya zihinsel anlamda mahrumiyeti ya da yetersizliği ifade için kullanılmaktadır. Ancak manevi açıdan bakıldığında, aslında gerçek engellilik bakış açılarının ve gönüllerin engelli olmasıdır. Bedensel Engelli sporcu ve kulüplere farklı bakıyoruz. Antalya’da gerçekleştirilecek seçmelerde mücadele edecek 25 sporcu kardeşimizin kentimize başarıyla döneceklerine inanıyorum. Sporcuları yetiştiren antrenörleri ile velilerine teşekkür ediyorum.” -“Balcı: “ 5 Yıldır Milli Takıma Sporcu Kazandırıyoruz”- Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor  Kulübü Derneği Başkanı Filiz Balcı, 5 yıldır Bedensel Engelli Yüzme Kulübü olarak Bedensel Engelliler Milli Takımı’na yetenekli sporcular kazandırdıklarını, başarıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın büyük katkılarının bulunduğunu belirterek teşekkür etti. Balcı, Son Nokta ve Akyıldız Bedensel engelli spor kulüpleri olarak milli takıma yararlı olmak için sporcuların sağlığına, beslenmesine ve antrenmanlarına dikkat ettiğini belirterek,  Tülin Aydogan,  Sema Paker, Dolunay  Aynalı, Nedim Kevser Genç, Fırat Arsunar, Zafer Kır, Hasan Akkoyun, Deniz Kazak,  Gökhan Gök, Ali Usal, Savaş  Aygün, Mehmet Şerif Gomezoz, Serkan Döner, Mustafa Ayaz ve Özgür Kultuloğlu'nun seçmelerde başarılı olacak kapasitede olduğunun ifade etti. Ayrıca ziyaret sırasında, Atatürk Yüzme Havuzu Tesisi Amiri Selçuk Babacan'da hazır bulundu.  

 

Adana Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor  Kulübü Derneği ile Adana Akyıldız Engelliler Spor Kulübü sporcuları 25-27 Ocak tarihleri arasında Antalya'nın  Alanya İlçesinde  gerçekleştirilecek “Milli Takım Seçmeleri'ne ” Rıza Salih Saray Yüzme Havuzunda hazırlanıyor.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, son yıllarda bedensel engelliler yüzme sporunda başarıların artmasının ana sebebi sporcu ve kulüp sayasında ki önemli artışlar olduğunu belirtti.

Motivasyon ziyaretinde Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor  Kulübü Derneği Başkanı Filiz Balcı 'dan çalışmalar hakkında bilgi alan ve engelli sporcularla bir süre sohbet eden İl Müdürü Ataşbak; “Bilinen ve algılanan şekliyle engellilik gerçekten zordur. Sizlerin yaşadığınız bu zorlukları kendinize engel görmeyip spor yaparak dereceler elde etmeniz, gerçekten takdire şayan bir olaydır. Engelli kavramı genelde fiziksel veya zihinsel anlamda mahrumiyeti ya da yetersizliği ifade için kullanılmaktadır. Ancak manevi açıdan bakıldığında, aslında gerçek engellilik bakış açılarının ve gönüllerin engelli olmasıdır. Bedensel Engelli sporcu ve kulüplere farklı bakıyoruz. Antalya’da gerçekleştirilecek seçmelerde mücadele edecek 25 sporcu kardeşimizin kentimize başarıyla döneceklerine inanıyorum. Sporcuları yetiştiren antrenörleri ile velilerine teşekkür ediyorum.”

-“Balcı: “ 5 Yıldır Milli Takıma Sporcu Kazandırıyoruz”-

Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor  Kulübü Derneği Başkanı Filiz Balcı, 5 yıldır Bedensel Engelli Yüzme Kulübü olarak Bedensel Engelliler Milli Takımı’na yetenekli sporcular kazandırdıklarını, başarıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın büyük katkılarının bulunduğunu belirterek teşekkür etti.

Balcı, Son Nokta ve Akyıldız Bedensel engelli spor kulüpleri olarak milli takıma yararlı olmak için sporcuların sağlığına, beslenmesine ve antrenmanlarına dikkat ettiğini belirterek,  Tülin Aydogan,  Sema Paker, Dolunay  Aynalı, Nedim Kevser Genç, Fırat Arsunar, Zafer Kır, Hasan Akkoyun, Deniz Kazak,  Gökhan Gök, Ali Usal, Savaş  Aygün, Mehmet Şerif Gomezoz, Serkan Döner, Mustafa Ayaz ve Özgür Kultuloğlu'nun seçmelerde başarılı olacak kapasitede olduğunun ifade etti.

Ayrıca ziyaret sırasında, Atatürk Yüzme Havuzu Tesisi Amiri Selçuk Babacan'da hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.