Atasun Optik’ten sektörde bir ilk atasun plus

GÜNDEM 23.07.2019 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2321+ kez okundu.
 

Atasun Optik’ten sektörde bir ilk atasun plus

  Atasun Optik, sektörde bir ilke imza atarak müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sağladığı Atasun Plus’ı kullanıma sundu. Türkiye’de sektörünün öncü markalarından Atasun Optik, kullanıcılarının 7/24 yanında olan Atasun Plus’ı hayata geçirdi. Sektörde bir ilk olan Atasun Plus sahibini tanıyarak ihtiyaçlarını belirliyor, kişiye özel birçok fırsat ve ayrıcalık sağlıyor. 50 ilde 240 noktası ve 2 milyonu aşan müşterisiyle sektöründe fark yaratan Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın “Son on yılda garanti süreleri, iade koşulları, ücretsiz bakım gibi birçok konuda ilklerle sektörde fark yarattık. Şimdi de müşterilerimizin beklentilerini analiz ederek onlar için ideal bir uygulamayı hayata geçirdik. “Artısı Çok Net” sloganıyla yola çıktığımız Atasun Plus ile artık müşterilerimizin ihtiyacı olan her anda yanlarında olacağız. Müşteri deneyiminin bir markanın başarısı için vazgeçilmez olduğu bu dönemde hedefimiz, her bir müşterimiz için ideal deneyimi yaşatmak” dedi. Atasun Plus’a, Atasun Optik noktalarından veya web sayfası üzerinden kolaylıkla üye olunabiliyor. Atasun Plus üyesi kendisine özel tanımlanan ayrıcalıklardan SMS yoluyla veya web sayfası üzerinden haberdar olabiliyor. Puan biriktirmeden, kullandıkça daha fazla fırsat sunan Atasun Plus, Plus, Premium, Elit olmak üzere avantajları artan 3 ayrı kategori sunuyor. Atasun Plus sayesinde üye müşteriler, atasunoptik.com.tr platformu üzerinden geçmiş alışveriş deneyimlerinden kendilerine özel kampanyalara kadar her bilgiye ulaşıp görüntüleyebiliyor.

 

Atasun Optik, sektörde bir ilke imza atarak müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sağladığı Atasun Plus’ı kullanıma sundu.

Türkiye’de sektörünün öncü markalarından Atasun Optik, kullanıcılarının 7/24 yanında olan Atasun Plus’ı hayata geçirdi. Sektörde bir ilk olan Atasun Plus sahibini tanıyarak ihtiyaçlarını belirliyor, kişiye özel birçok fırsat ve ayrıcalık sağlıyor.

50 ilde 240 noktası ve 2 milyonu aşan müşterisiyle sektöründe fark yaratan Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın “Son on yılda garanti süreleri, iade koşulları, ücretsiz bakım gibi birçok konuda ilklerle sektörde fark yarattık. Şimdi de müşterilerimizin beklentilerini analiz ederek onlar için ideal bir uygulamayı hayata geçirdik. “Artısı Çok Net” sloganıyla yola çıktığımız Atasun Plus ile artık müşterilerimizin ihtiyacı olan her anda yanlarında olacağız. Müşteri deneyiminin bir markanın başarısı için vazgeçilmez olduğu bu dönemde hedefimiz, her bir müşterimiz için ideal deneyimi yaşatmak” dedi.

Atasun Plus’a, Atasun Optik noktalarından veya web sayfası üzerinden kolaylıkla üye olunabiliyor. Atasun Plus üyesi kendisine özel tanımlanan ayrıcalıklardan SMS yoluyla veya web sayfası üzerinden haberdar olabiliyor. Puan biriktirmeden, kullandıkça daha fazla fırsat sunan Atasun Plus, Plus, Premium, Elit olmak üzere avantajları artan 3 ayrı kategori sunuyor.

Atasun Plus sayesinde üye müşteriler, atasunoptik.com.tr platformu üzerinden geçmiş alışveriş deneyimlerinden kendilerine özel kampanyalara kadar her bilgiye ulaşıp görüntüleyebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.