Atatürk çocuklarının kurtuluş coşkusu

EĞİTİM 10.01.2018 - 12:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1844+ kez okundu.
 

Atatürk çocuklarının kurtuluş coşkusu

      Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümü nedeniyle Erkan Koleji öğrencileri, çifte etkinliğe imza attılar. Yıldönümü çerçevesinde öğrenciler ‘Atatürk Çocukları’ şarkısını seslendirirken, ‘Kurtuluş Savaşı İzleri ve Atatürk’ konulu fotoğraf sergisi de izlenime açıldı.     Yıldönümü nedeniyle okul kampüsünde Tiyatro Salonu’nda 5 Ocak’ta etkinlik düzenleyen Erkan Koleji öğrencileri, yıldönümü coşkusunu hafta sonu M1 Adana AVM’de gerçekleştirdikleri etkinliklerle sürdürdüler.  Program kapsamında M1 Adana AVM’de bir araya gelen öğrenciler, ilk olarak ‘Atatürk Çocukları’ şarkısını seslendirdiler. Atatürk tişörtleri giyen ve Türk Bayraklarını sallayan öğrenciler, AVM ziyaretçileri ve velilerden büyük alkış topladılar. Öğrenciler, izleyenlerin alkışları ve sloganlarıyla yapılan genel istekler üzerine şarkıyı bir kez daha seslendirdiler. İzleyenler, coşku dolu bu konseri cep telefonlarıyla kaydederek ölümsüzleştirdi, bazı veliler de sosyal medyada canlı yayın yaptılar. Konserin ardından ise Erkan Koleji öğrencilerinin deklanşörlerinden çıkan özel çalışmaların yer aldığı “Kurtuluş Savaşı İzleri ve Atatürk” konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Eğitim Koordinatörü Atilla Evren ve İlköğretim Okulu Müdürü Nazmiye Çabuk, öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek, “Güzel şehrimiz Adana’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle Atatürk Çocukları şarkısını seslendiren, Atatürk çocukları, kültürümüzün mirasçısı, geleceğimizin emanet edildiği değerlerimizdir. Bu güzel etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum” dediler. 

 

    Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümü nedeniyle Erkan Koleji öğrencileri, çifte etkinliğe imza attılar. Yıldönümü çerçevesinde öğrenciler ‘Atatürk Çocukları’ şarkısını seslendirirken, ‘Kurtuluş Savaşı İzleri ve Atatürk’ konulu fotoğraf sergisi de izlenime açıldı.

    Yıldönümü nedeniyle okul kampüsünde Tiyatro Salonu’nda 5 Ocak’ta etkinlik düzenleyen Erkan Koleji öğrencileri, yıldönümü coşkusunu hafta sonu M1 Adana AVM’de gerçekleştirdikleri etkinliklerle sürdürdüler.  Program kapsamında M1 Adana AVM’de bir araya gelen öğrenciler, ilk olarak ‘Atatürk Çocukları’ şarkısını seslendirdiler. Atatürk tişörtleri giyen ve Türk Bayraklarını sallayan öğrenciler, AVM ziyaretçileri ve velilerden büyük alkış topladılar. Öğrenciler, izleyenlerin alkışları ve sloganlarıyla yapılan genel istekler üzerine şarkıyı bir kez daha seslendirdiler. İzleyenler, coşku dolu bu konseri cep telefonlarıyla kaydederek ölümsüzleştirdi, bazı veliler de sosyal medyada canlı yayın yaptılar. Konserin ardından ise Erkan Koleji öğrencilerinin deklanşörlerinden çıkan özel çalışmaların yer aldığı “Kurtuluş Savaşı İzleri ve Atatürk” konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Eğitim Koordinatörü Atilla Evren ve İlköğretim Okulu Müdürü Nazmiye Çabuk, öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek, “Güzel şehrimiz Adana’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle Atatürk Çocukları şarkısını seslendiren, Atatürk çocukları, kültürümüzün mirasçısı, geleceğimizin emanet edildiği değerlerimizdir. Bu güzel etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.