Atatürk gençliği geliyor!

GÜNDEM 07.02.2019 - 17:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1818+ kez okundu.
 

Atatürk gençliği geliyor!

Adana Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Boğaçhan Kocabaş seçildi. Kocabaş’ın karşısına rakip çıkmadı. Aday çıkarmayan Meclis Yürütme Kurulu Boğaçhan Kocabaş ismi üzerinde anlaştı. HEDEFE YÜRÜYECEĞİZ Adana Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Boğaçhan Kocabaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ve izinde yürüyecek gençlerle hareket edeceklerini belirterek, “Atatürk’ün yolunda ve izinde bir Atatürk gençliği geliyor. Biz, ulu önderimizin yolunda onun gösterdiği hedefe yürüyeceğiz.” dedi.  GENÇLİĞE ÖNEM VEREN BİR BAŞKANIMIZ VAR Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Türk gençliğine önem veren bir belediye başkanı olduğun belirten Kocabaş, “Başkanımızın bize öncülük edip birçok konuda yardımcı olacağından eminiz. Ayrıca yürütme kurulumuz çok önemli ve büyük donanıma sahip isimlerden oluşuyor.” diye konuştu. İŞTE YÜRÜTME KURULU  Boğaçhan Kocabaş başkanlığındaki Adana Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: Öykü Şimşek, İlknur Kılıç, Duru Çökük, Hazal Pagren, Oğuzhan Baykuş, Osman Tıraş, Mehmet Okuducu, Berat Kaan Temur.


Adana Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Boğaçhan Kocabaş seçildi. Kocabaş’ın karşısına rakip çıkmadı. Aday çıkarmayan Meclis Yürütme Kurulu Boğaçhan Kocabaş ismi üzerinde anlaştı.
HEDEFE YÜRÜYECEĞİZ
Adana Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Boğaçhan Kocabaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ve izinde yürüyecek gençlerle hareket edeceklerini belirterek, “Atatürk’ün yolunda ve izinde bir Atatürk gençliği geliyor. Biz, ulu önderimizin yolunda onun gösterdiği hedefe yürüyeceğiz.” dedi. 
GENÇLİĞE ÖNEM VEREN BİR BAŞKANIMIZ VAR
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Türk gençliğine önem veren bir belediye başkanı olduğun belirten Kocabaş, “Başkanımızın bize öncülük edip birçok konuda yardımcı olacağından eminiz. Ayrıca yürütme kurulumuz çok önemli ve büyük donanıma sahip isimlerden oluşuyor.” diye konuştu.
İŞTE YÜRÜTME KURULU 
Boğaçhan Kocabaş başkanlığındaki Adana Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: Öykü Şimşek, İlknur Kılıç, Duru Çökük, Hazal Pagren, Oğuzhan Baykuş, Osman Tıraş, Mehmet Okuducu, Berat Kaan Temur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.