"Atatürk istiklal ve istikbal demektir"

GÜNDEM 10.11.2019 - 18:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2294+ kez okundu.
 

"Atatürk istiklal ve istikbal demektir"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan, 10 Kasım mesajı!
  Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Milletimiz, mazlum toplumlar ve vicdan sahibi her insanımız aziz Atatürk’e müteşekkirdir." dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin kutup yıldızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla yad ediyoruz. Aziz Atatürk büyük bir komutan, üstün meziyetleri olan bir devlet ve siyaset adamı olarak Türk milletinin kalbinde taht kurmuştur." ifadesini kullandı. "HER İNSANIMIZ ATATÜRK'E MÜTEŞEKKİRDİR" Avcı şöyle devam etti "Atatürk, bağrından çıktığı aziz ve asil milletine samimiyetle inanmış bir yürek, vatanına sevdalı fazilet timsali bir şahsiyettir. Atatürk, istiklal ve istikbal demektir. Atatürk umut olmuş milleti kavramış, ufuk olmuş geleceği kurgulamış, güç olmuş vatanı kurtarmış, ülkü olmuş Cumhuriyeti kurmuştur. O sadece Türk milletine değil, tüm mazlum milletlere de rehber olmuştur. Milletimiz, mazlum toplumlar ve vicdan sahibi her insanımız aziz Atatürk’e müteşekkirdir." "TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR" MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi, devletimizin  kurucu kahramanlarını, kurtuluşumuzun mümtaz neferlerini rahmet, minnet, şükran hislerimle anıyorum. Ruhları şad olsun. Naçiz bedenlerin gelip geçici olduğu şu fani dünyada, Yüce Allah'ın izni ve yardımıyla Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ne Mutlu Türk’üm diyene!" dedi.    
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan, 10 Kasım mesajı!

 

Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Milletimiz, mazlum toplumlar ve vicdan sahibi her insanımız aziz Atatürk’e müteşekkirdir." dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin kutup yıldızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla yad ediyoruz. Aziz Atatürk büyük bir komutan, üstün meziyetleri olan bir devlet ve siyaset adamı olarak Türk milletinin kalbinde taht kurmuştur." ifadesini kullandı.

"HER İNSANIMIZ ATATÜRK'E MÜTEŞEKKİRDİR"

Avcı şöyle devam etti "Atatürk, bağrından çıktığı aziz ve asil milletine samimiyetle inanmış bir yürek, vatanına sevdalı fazilet timsali bir şahsiyettir. Atatürk, istiklal ve istikbal demektir. Atatürk umut olmuş milleti kavramış, ufuk olmuş geleceği kurgulamış, güç olmuş vatanı kurtarmış, ülkü olmuş Cumhuriyeti kurmuştur. O sadece Türk milletine değil, tüm mazlum milletlere de rehber olmuştur. Milletimiz, mazlum toplumlar ve vicdan sahibi her insanımız aziz Atatürk’e müteşekkirdir."

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi, devletimizin  kurucu kahramanlarını, kurtuluşumuzun mümtaz neferlerini rahmet, minnet, şükran hislerimle anıyorum. Ruhları şad olsun. Naçiz bedenlerin gelip geçici olduğu şu fani dünyada, Yüce Allah'ın izni ve yardımıyla Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ne Mutlu Türk’üm diyene!" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.