“ATATÜRK, TEK YOL GÖSTERİCİMİZDİR”

SİYASET 25.10.2018 - 15:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1816+ kez okundu.
 

“ATATÜRK, TEK YOL GÖSTERİCİMİZDİR”

  Adana ESOB ile Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek,  Cumhuriyetimizin 95’inci Kuruluş Yıldönümü’nü yayınladığı mesajla kutlarken, tüm esnaf ve sanatkârlar ile vatandaşları, ev,işyerleri ve araçlarına Türk Bayrağı asmaya çağırdı.    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyeti kurarken özgür, mutlu, gelişmiş ve çağdaş bir Türkiye’yi hedef gösterdiğini belirten Birlik Başkanı Sözütek,  “Atatürk'ün dediği gibi, Cumhuriyet; düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Toplumumuzun ve özellikle genç nesillerin Atatürk’ü ve Cumhuriyetimizi daha iyi anlamasına katkıda bulunmak en önemli görevimiz olmalıdır. Atatürk, tek yol göstericimizdir. Yeni nesile Atatürk’ü iyi anlatmak için bu çabayı fazlasıyla göstermeliyiz” dedi.   Başkan Sözütek, ülkemiz için büyük önemi olan bu tarihi günde esnaf ve sanatkarların da  Atatürk ve Cumhuriyetimize yakışır davranış içinde olarak ev, işyeri ve araçlarına Türk Bayrağı asmalarını arzu ettiğini belirterek, şöyle dedi:   “Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin yaşatılması, Türkiye’nin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için çok çaba göstermek gerekiyor. Daha çağdaş bir ülke için daha çok çalışmalı ve daha fazla kalkınmalıyız. Bu nedenle tüm resmi ve özel kurum ve kuruluşların olduğu gibi esnaf ve sanatkârlarımız ile duyarlı vatandaşlarımızın da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına destek amacıyla ev ve iş yerleri ile araçlarını, standart ölçülerdeki Türk bayraklarıyla donatmalarını istiyoruz.  Bu vesileyle, Adana Esnaf ve Sanatkârları olarak büyük günün 95. yıldönümünde, vatan toprakları için canını, kanını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, tüm esnaf ve sanatkârlarımız ile vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum”   ESNAFLAR DA GEÇİT TÖRENİNDE YÜRÜYECEK… Bu arada, 29 Ekim 2018 Pazartesi günü İstasyon Meydanı'nda yapılacak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.yıldönümü törenlerine katılacak esnaf ve sanatkarlar, tören geçidinde "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun" yazılı ESOB pankartıyla yürüyerek, protokolü de selamlayacak.      

 

Adana ESOB ile Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek,  Cumhuriyetimizin 95’inci Kuruluş Yıldönümü’nü yayınladığı mesajla kutlarken, tüm esnaf ve sanatkârlar ile vatandaşları, ev,işyerleri ve araçlarına Türk Bayrağı asmaya çağırdı.

 

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyeti kurarken özgür, mutlu, gelişmiş ve çağdaş bir Türkiye’yi hedef gösterdiğini belirten Birlik Başkanı Sözütek,  “Atatürk'ün dediği gibi, Cumhuriyet; düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Toplumumuzun ve özellikle genç nesillerin Atatürk’ü ve Cumhuriyetimizi daha iyi anlamasına katkıda bulunmak en önemli görevimiz olmalıdır. Atatürk, tek yol göstericimizdir. Yeni nesile Atatürk’ü iyi anlatmak için bu çabayı fazlasıyla göstermeliyiz” dedi.

 

Başkan Sözütek, ülkemiz için büyük önemi olan bu tarihi günde esnaf ve sanatkarların da  Atatürk ve Cumhuriyetimize yakışır davranış içinde olarak ev, işyeri ve araçlarına Türk Bayrağı asmalarını arzu ettiğini belirterek, şöyle dedi:

 

Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin yaşatılması, Türkiye’nin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için çok çaba göstermek gerekiyor. Daha çağdaş bir ülke için daha çok çalışmalı ve daha fazla kalkınmalıyız. Bu nedenle tüm resmi ve özel kurum ve kuruluşların olduğu gibi esnaf ve sanatkârlarımız ile duyarlı vatandaşlarımızın da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına destek amacıyla ev ve iş yerleri ile araçlarını, standart ölçülerdeki Türk bayraklarıyla donatmalarını istiyoruz.  Bu vesileyle, Adana Esnaf ve Sanatkârları olarak büyük günün 95. yıldönümünde, vatan toprakları için canını, kanını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, tüm esnaf ve sanatkârlarımız ile vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum

 

ESNAFLAR DA GEÇİT TÖRENİNDE YÜRÜYECEK…

Bu arada, 29 Ekim 2018 Pazartesi günü İstasyon Meydanı'nda yapılacak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.yıldönümü törenlerine katılacak esnaf ve sanatkarlar, tören geçidinde "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun" yazılı ESOB pankartıyla yürüyerek, protokolü de selamlayacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.