ATDSK’da bir yılda 2300 maç

SPOR 14.01.2020 - 16:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1853+ kez okundu.
 

ATDSK’da bir yılda 2300 maç

    Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) 2019 Defi Ligi’nin şampiyonlarına ve dereceye giren sporcularına kupaları ve ödülleri törenle verildi.   2019 yılında yeni ve eski üyelerin kaynaşmasını, farklı gruptaki tenis oyuncularının birbiriyle maç yapmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen ATDSK Defi Ligi, güvenlik hizmetleri, izleme, danışmanlıkta dünya markası olan İsveç merkezli SECURITAS’ın sponsorluğunda yapıldı. Farklı yaş grupları ve farklı tenis deneyimlerinde erkeklerde 120, kadınlarda 50 tenisçinin ligdeki yerleri kurayla belirlendi. Yoğun ilgi gören SECURITAS ATDSK 2019 Defi Ligi, 170 sporcunun yoğun tempoda maçlar yapmasıyla tenis şölenine dönüştü.   BİR YILDA 2300 MAÇ 2019 Defi Ligi’nde erkeklerde bin 900, kadınlarda 400 olmak üzere bir yılda 2 bin 300 maç yapıldı. Günde 7 maçın oynandığı lig, sıralamaya göre erkeklerde 32, kadınlarda 16’lı ana tablo maçlarıyla gerçekleşen Yıl Sonu Turnuvası ile noktalandı. Onur Homurlu Erkekler Ligi’nin şampiyonu, Abdullah Öngen finalist, Serkan Şenlik de üçüncüsü oldu. Kadınlar Ligi’nde ise Fethiye Mumcu şampiyonluk, Deniz Uysal ikincilik, Nuran İşgör de üçüncülük elde ettiler. SECURITAS ATDSK Defi Ligi’nde ilk üç dereceye giren tenisçilere kupaları ve ödülleri törenle verildi. Kulüp Başkanı Ali Refah Keskin, defi ligini üyeleri kaynaştırması ve kulüpteki aile ortamına katkı anlamında en büyük yatırım olarak gördüklerini, ligin 2020’de de aynı tempoda devam edeceğini söyledi. Keskin, ATDSK 2019 Defi Ligi sponsoru SECURITAS adına Çukurova Bölge Müdürü Cenk Bakırtel’e ve katkıları nedeniyle Defi Kurulu Üyeleri Aylan Kurtar, Ece Şanıvar Koçak, Sermet Soylu, Selçuk Şerifoğlu, Yüksel Eker, Seyhun Seyhan’a teşekkür etti.

 

 

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) 2019 Defi Ligi’nin şampiyonlarına ve dereceye giren sporcularına kupaları ve ödülleri törenle verildi.

 

2019 yılında yeni ve eski üyelerin kaynaşmasını, farklı gruptaki tenis oyuncularının birbiriyle maç yapmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen ATDSK Defi Ligi, güvenlik hizmetleri, izleme, danışmanlıkta dünya markası olan İsveç merkezli SECURITAS’ın sponsorluğunda yapıldı. Farklı yaş grupları ve farklı tenis deneyimlerinde erkeklerde 120, kadınlarda 50 tenisçinin ligdeki yerleri kurayla belirlendi. Yoğun ilgi gören SECURITAS ATDSK 2019 Defi Ligi, 170 sporcunun yoğun tempoda maçlar yapmasıyla tenis şölenine dönüştü.

 

BİR YILDA 2300 MAÇ

2019 Defi Ligi’nde erkeklerde bin 900, kadınlarda 400 olmak üzere bir yılda 2 bin 300 maç yapıldı. Günde 7 maçın oynandığı lig, sıralamaya göre erkeklerde 32, kadınlarda 16’lı ana tablo maçlarıyla gerçekleşen Yıl Sonu Turnuvası ile noktalandı. Onur Homurlu Erkekler Ligi’nin şampiyonu, Abdullah Öngen finalist, Serkan Şenlik de üçüncüsü oldu. Kadınlar Ligi’nde ise Fethiye Mumcu şampiyonluk, Deniz Uysal ikincilik, Nuran İşgör de üçüncülük elde ettiler. SECURITAS ATDSK Defi Ligi’nde ilk üç dereceye giren tenisçilere kupaları ve ödülleri törenle verildi. Kulüp Başkanı Ali Refah Keskin, defi ligini üyeleri kaynaştırması ve kulüpteki aile ortamına katkı anlamında en büyük yatırım olarak gördüklerini, ligin 2020’de de aynı tempoda devam edeceğini söyledi. Keskin, ATDSK 2019 Defi Ligi sponsoru SECURITAS adına Çukurova Bölge Müdürü Cenk Bakırtel’e ve katkıları nedeniyle Defi Kurulu Üyeleri Aylan Kurtar, Ece Şanıvar Koçak, Sermet Soylu, Selçuk Şerifoğlu, Yüksel Eker, Seyhun Seyhan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.