ATDSK’DA KÜÇÜKLERİN TENİS ŞÖLENİ

SPOR 06.04.2021 - 14:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2858+ kez okundu.
 

ATDSK’DA KÜÇÜKLERİN TENİS ŞÖLENİ

  Türkiye Tenis Federasyonu ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan,  8-9-10 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübünde tamamlandı. Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) ev sahipliği yaptığı turnuvaya Adana, Antalya, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Osmaniye’den 61 tenisçi katıldı. Alt yapıdan tenis antrenmanlarına başlayarak çoğu ilk kez müsabık olan küçük tenisçiler oldukça başarılı maçlar çıkardılar. 4 gün süren turnuva sonunda tenisçilere madalyaları Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ve Tenis İl Temsilcisi Ferudun Açan tarafından verildi. Çintimar; “Zor zamanda böyle bir turnuvayı gerçekleştirenleri kutluyorum” Madalya töreninde konuşan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar; “Zor zamanlarda vatandaşlarımız, sporcularımız için böylesi güzel bir organizasyonu icra etmek, sorumluluk almak, cesaret istiyor. Bu nedenle gösterdiğiniz çaba için teşekkür ediyorum. Umuyorum ki gelecekte olimpiyatlarda yarışacak çocuklarımız bu çocuklarımız olur. Tüm sporcularımızı kutlarken antrenörlerine, kulübümüz yönetimine, ailelerine samimiyetle teşekkür ediyorum. Sizler olmasanız bu çocuklarımız da burada olmazlardı” dedi. ATDSK’LI Sporcular Madalyaları Topladı ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, her zaman sporun, sporcunun yanında olan Muzaffer Çintimar’ın Adana için büyük bir kazanç olduğunu söyledi, destekleri için teşekkür etti. Keskin, ATDSK’nın Türkiye’nin 1 numaralı tenis kulübü olma hedefiyle sürekli büyüdüğünü, Türk tenisine hizmet için yatırımlar yaptığını kaydetti. Keskin ayrıca, TTF’nin Adana ve Mersin’de düzenlediği 8-9-10 Yaş, 12 Yaş ve 14 Yaş Hafta Sonu Turnuvaları’nda ATDSK’lı sporcular Doruk Çınar Aslan, Damla Acele, Ece Naz İnal, Demir Gezginci, Kuzey Benlidayı, Selami Kaya İşoğlu, Deniz Bulgay, Bahar Kılıç, Melis Keser, Süleyman Efe Aslaner‘in gruplarında şampiyon olduklarını, Derin Soyupak, Eva Erdal, Doruk Koç, Mert Arın Bülbüloğlu, Göksu Derin Bugay, Piraye Özdemir’in de finalist olarak turnuvayı tamamladıklarını sözlerine ekledi.

 

Türkiye Tenis Federasyonu ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan,  8-9-10 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübünde tamamlandı.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) ev sahipliği yaptığı turnuvaya Adana, Antalya, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Osmaniye’den 61 tenisçi katıldı. Alt yapıdan tenis antrenmanlarına başlayarak çoğu ilk kez müsabık olan küçük tenisçiler oldukça başarılı maçlar çıkardılar. 4 gün süren turnuva sonunda tenisçilere madalyaları Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ve Tenis İl Temsilcisi Ferudun Açan tarafından verildi.

Çintimar; “Zor zamanda böyle bir turnuvayı gerçekleştirenleri kutluyorum”

Madalya töreninde konuşan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar; “Zor zamanlarda vatandaşlarımız, sporcularımız için böylesi güzel bir organizasyonu icra etmek, sorumluluk almak, cesaret istiyor. Bu nedenle gösterdiğiniz çaba için teşekkür ediyorum. Umuyorum ki gelecekte olimpiyatlarda yarışacak çocuklarımız bu çocuklarımız olur. Tüm sporcularımızı kutlarken antrenörlerine, kulübümüz yönetimine, ailelerine samimiyetle teşekkür ediyorum. Sizler olmasanız bu çocuklarımız da burada olmazlardı” dedi.

ATDSK’LI Sporcular Madalyaları Topladı

ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, her zaman sporun, sporcunun yanında olan Muzaffer Çintimar’ın Adana için büyük bir kazanç olduğunu söyledi, destekleri için teşekkür etti. Keskin, ATDSK’nın Türkiye’nin 1 numaralı tenis kulübü olma hedefiyle sürekli büyüdüğünü, Türk tenisine hizmet için yatırımlar yaptığını kaydetti. Keskin ayrıca, TTF’nin Adana ve Mersin’de düzenlediği 8-9-10 Yaş, 12 Yaş ve 14 Yaş Hafta Sonu Turnuvaları’nda ATDSK’lı sporcular Doruk Çınar Aslan, Damla Acele, Ece Naz İnal, Demir Gezginci, Kuzey Benlidayı, Selami Kaya İşoğlu, Deniz Bulgay, Bahar Kılıç, Melis Keser, Süleyman Efe Aslaner‘in gruplarında şampiyon olduklarını, Derin Soyupak, Eva Erdal, Doruk Koç, Mert Arın Bülbüloğlu, Göksu Derin Bugay, Piraye Özdemir’in de finalist olarak turnuvayı tamamladıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.