ATDSK’da yılın son senyör turnuvası

SPOR 27.12.2018 - 15:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2017+ kez okundu.
 

ATDSK’da yılın son senyör turnuvası

    Hem sert zemin, hem de toprak kortta turnuva yapılabilecek fiziki şartlara sahip Türkiye’nin tek kulübü olan Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) yılın son turnuvası yapıldı. ATDSK’nın kulüp içi turnuvalarından biri olan Akbal Rulman Çiftler Turnuvası’nda şampiyonlara ve finalistlere ödülleri törenle verildi.   Yaklaşık bir ay süren Akbal Rulman Çiftler Turnuvası, final maçlarının ardından yapılan törenle noktalandı. Törende konuşan ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Tenis Kaptanı Özkan Çetin, turnuva sponsoru Akbal Rulman işletmecisi Kemal Coşkun’a teşekkür etti. ATDSK Yönetim Kurulu’nda birlikte görev aldığı Kemal Coşkun’a kulüp adına teşekkür plaketi sunan Çetin, “Tenisin gelişimi açısından fiziki şartlar, iklim, turnuvaların tabi ki önemi var. Ancak, bir turnuvaya sponsor olmak da bunlar kadar önemli bir katkı. Bu yıl yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın desteğiyle 3 kulüp içi turnuva gerçekleştirdik. 2018’in son turnuvası ise Akbal Rulman sponsorluğunda çiftler turnuvası oldu. Eğlenceli bir turnuva yaşadık, keyifli ve çekişmeli maçlar izledik. Katılan tenisçilerimize de teşekkür ediyoruz. Yeni yılda yeni projelerimizle, yeni turnuvalarımızla performans ve senyör tenisçilerimizle buluşacak, Adana’da Türk Tenisi’nin gelişimi için önemli projelere imza atacağız” dedi. Baş hakem Ali Serdar Türköz’e turnuvaya katkısı nedeniyle, Emine ve İbrahim Kaya çiftine de eş olarak turnuvaya katılıp, yaptıkları maçlardaki sporcu kişilikleri nedeniyle ‘En Centilmen Çift’ plaketi verildi.   70 çift, 20 karışık çift olmak üzere toplam 180 sporcunun katılımıyla yapılan Akbal Rulman Çiftler Turnuvası’nın şampiyonları ile finalistleri şöyle:   Erkeklerde Master Grubu’nda Onur Homurlu ve Abdullah Öngen çifti, Azmi Akkoyun ve Engin Altunsüzer çifti, A Grubu’nda Fırat İzgi ve Yusuf Ünal çifti, Aydın Gizir ve Tayfun Bulut çifti, B Grubu’nda Furkan Kekilli ve Selçuk Koyuncular çifti, Salih Kılıçaslan ve Bünyamin Kurt çifti.   Bayanlarda Master Grubu’nda Fethiye Mumcu ve Binnaz İzgi çifti, Eylem Bob Cot ve Ece Şanıvar Koçak çifti.   Karışık Çiftler’de İncihan Yengüner ve Serkan Şenlik çifti,  Ece Şanıvar Koçak ve Ali Refah Keskin çifti.  

 

 

Hem sert zemin, hem de toprak kortta turnuva yapılabilecek fiziki şartlara sahip Türkiye’nin tek kulübü olan Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) yılın son turnuvası yapıldı. ATDSK’nın kulüp içi turnuvalarından biri olan Akbal Rulman Çiftler Turnuvası’nda şampiyonlara ve finalistlere ödülleri törenle verildi.

 

Yaklaşık bir ay süren Akbal Rulman Çiftler Turnuvası, final maçlarının ardından yapılan törenle noktalandı. Törende konuşan ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Tenis Kaptanı Özkan Çetin, turnuva sponsoru Akbal Rulman işletmecisi Kemal Coşkun’a teşekkür etti. ATDSK Yönetim Kurulu’nda birlikte görev aldığı Kemal Coşkun’a kulüp adına teşekkür plaketi sunan Çetin, “Tenisin gelişimi açısından fiziki şartlar, iklim, turnuvaların tabi ki önemi var. Ancak, bir turnuvaya sponsor olmak da bunlar kadar önemli bir katkı. Bu yıl yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın desteğiyle 3 kulüp içi turnuva gerçekleştirdik. 2018’in son turnuvası ise Akbal Rulman sponsorluğunda çiftler turnuvası oldu. Eğlenceli bir turnuva yaşadık, keyifli ve çekişmeli maçlar izledik. Katılan tenisçilerimize de teşekkür ediyoruz. Yeni yılda yeni projelerimizle, yeni turnuvalarımızla performans ve senyör tenisçilerimizle buluşacak, Adana’da Türk Tenisi’nin gelişimi için önemli projelere imza atacağız” dedi. Baş hakem Ali Serdar Türköz’e turnuvaya katkısı nedeniyle, Emine ve İbrahim Kaya çiftine de eş olarak turnuvaya katılıp, yaptıkları maçlardaki sporcu kişilikleri nedeniyle ‘En Centilmen Çift’ plaketi verildi.

 

70 çift, 20 karışık çift olmak üzere toplam 180 sporcunun katılımıyla yapılan Akbal Rulman Çiftler Turnuvası’nın şampiyonları ile finalistleri şöyle:

 

Erkeklerde Master Grubu’nda Onur Homurlu ve Abdullah Öngen çifti, Azmi Akkoyun ve Engin Altunsüzer çifti, A Grubu’nda Fırat İzgi ve Yusuf Ünal çifti, Aydın Gizir ve Tayfun Bulut çifti, B Grubu’nda Furkan Kekilli ve Selçuk Koyuncular çifti, Salih Kılıçaslan ve Bünyamin Kurt çifti.

 

Bayanlarda Master Grubu’nda Fethiye Mumcu ve Binnaz İzgi çifti, Eylem Bob Cot ve Ece Şanıvar Koçak çifti.

 

Karışık Çiftler’de İncihan Yengüner ve Serkan Şenlik çifti,  Ece Şanıvar Koçak ve Ali Refah Keskin çifti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.