ATDSK’dan 3 sporcu milli takıma girdi

SPOR 07.11.2017 - 11:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 931+ kez okundu.
 

ATDSK’dan 3 sporcu milli takıma girdi

     Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), performans oyuncularının yanı sıra senyör tenisçilerin başarılarıyla da dikkat çekiyor. Senyör milli takımlarına her yıl oyuncu veren ATDSK’dan 3 tenisçi, bu yıl milli takımlara girerek, başarı geleneğini sürdürdüler.      Türkiye Tenis Federasyonu’nun İstanbul’da Optimum Tenis Akademisi’nde yapılan Senyör Milli Takım Belirleme müsabakaları sonunda 50+’da İncihan Yengüner ve 55+’da Tülay Sanrı milli takıma girdiler. ATDSK’dan Mehmet Ali Konuralp da, Süper Senyör Milli Takım Belirleme müsabakalarında 70+’da milli takıma giren tenisçi oldu. ATDSK’lı sporcular Florida’da düzenlenen Senyörler Dünya Takımlar Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ettiler. Müsabakalarda çekişmeli geçen maçlar yapan milli raketlerimiz, diğer ülkelerden gelen rakiplerine Türkiye’den götürdükleri çeşitli hediyeleri vererek, ülkemizi tanıttılar, turizm elçiliği görevini de yerine getirdiler.      Tenis milli takımına giren Yengüner, Sanrı ve Konuralp’i kutlayan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, sporcularının ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Alt yapıya önem vererek, Türkiye’ye yeni şampiyon sporcular kazandırmak için çalıştıklarını vurgulayan Keskin, “Performans sporcularımızın yanı sıra veteran grubunda raket sallayan senyörlerimizin başarılarından da büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Senyörler Dünya Takımlar Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden tenisçilerimize, gelecek spor yaşantılarında başarılar diliyoruz. Her yaş grubundan sporcusu bulunan ATDSK, elde ettiği başarıyla Türkiye’nin 1 numaralı kulübü olduğunu göstermektedir. Bundan sonraki çalışmalarımızda amacımız ve hedefimiz, altyapıdan yetiştirdiğimiz, ancak, 12-14 yaşından sonra Adana dışındaki başka kulüplere giden başarılı tenisçilerimizin kentimizde kalmalarını sağlamaktır” dedi. 

     Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), performans oyuncularının yanı sıra senyör tenisçilerin başarılarıyla da dikkat çekiyor. Senyör milli takımlarına her yıl oyuncu veren ATDSK’dan 3 tenisçi, bu yıl milli takımlara girerek, başarı geleneğini sürdürdüler.

     Türkiye Tenis Federasyonu’nun İstanbul’da Optimum Tenis Akademisi’nde yapılan Senyör Milli Takım Belirleme müsabakaları sonunda 50+’da İncihan Yengüner ve 55+’da Tülay Sanrı milli takıma girdiler. ATDSK’dan Mehmet Ali Konuralp da, Süper Senyör Milli Takım Belirleme müsabakalarında 70+’da milli takıma giren tenisçi oldu. ATDSK’lı sporcular Florida’da düzenlenen Senyörler Dünya Takımlar Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ettiler. Müsabakalarda çekişmeli geçen maçlar yapan milli raketlerimiz, diğer ülkelerden gelen rakiplerine Türkiye’den götürdükleri çeşitli hediyeleri vererek, ülkemizi tanıttılar, turizm elçiliği görevini de yerine getirdiler.

     Tenis milli takımına giren Yengüner, Sanrı ve Konuralp’i kutlayan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, sporcularının ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Alt yapıya önem vererek, Türkiye’ye yeni şampiyon sporcular kazandırmak için çalıştıklarını vurgulayan Keskin, “Performans sporcularımızın yanı sıra veteran grubunda raket sallayan senyörlerimizin başarılarından da büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Senyörler Dünya Takımlar Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden tenisçilerimize, gelecek spor yaşantılarında başarılar diliyoruz. Her yaş grubundan sporcusu bulunan ATDSK, elde ettiği başarıyla Türkiye’nin 1 numaralı kulübü olduğunu göstermektedir. Bundan sonraki çalışmalarımızda amacımız ve hedefimiz, altyapıdan yetiştirdiğimiz, ancak, 12-14 yaşından sonra Adana dışındaki başka kulüplere giden başarılı tenisçilerimizin kentimizde kalmalarını sağlamaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.