ATDSK’nın ev sahipliğindeki turnuvaya yoğun ilgi

SPOR 05.09.2017 - 13:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2515+ kez okundu.
 

ATDSK’nın ev sahipliğindeki turnuvaya yoğun ilgi

    İstanbul ve Antalya’dan sonra Anadolu’ya ilk kez Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) organizasyonuyla açılan Hülya Avşar Cup bir kez daha Adana’da. Türkiye’deki senyör turnuvaları arasında medyanın ve tenis severlerin en çok ilgi gösterdiği turnuvaların başında gelen Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası’nın Adana’da yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.   SON BAŞVURU 6 EYLÜL ATDSK’nın ev sahipliğinde Keskin İnşaat’ın ana sponsorluğunda yapılacak turnuvaya Times, Lassa, Protekno Mühendislik, Anta ve Muko’nun Ayakları da sponsor oldular. Tenis severlerin bir ay süreyle keyifli maçlar yapacağı turnuva, Tek Bayanlarda Master, A, B, C, Tek Erkeklerde Master 18+, Master 45+, A, B, C, Çift Bayanlarda Master, A+B+C, Çift Erkeklerde Master 18+, Master 45+, A+B+C, Mix’te ise Master ve A+B+C olmak üzere 16 kategoride gerçekleşecek.  ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Şerifoğlu’nun direktörlüğünde 7 Eylül’de başlayacak turnuvaya son katılım 6 Eylül. Grup maçları 9 oyun üzerinden oynanarak tamamlanacak, 2 Ekim’de ana tablo maçlarına geçilecek.   AVŞAR 7 EKİM’DE ADANA’DA Turnuvanın ödül töreni ise 7 Ekim’de saat 17.00’de ATDSK Tesisleri’nde yapılacak. Törene tüm tenis severleri davet eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Ödül törenine Sayın Hülya Avşar’ın yanı sıra Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Sayın  Cengiz Durmuş, ATDSK alt yapısından yetişen ve Türkiye’ye teniste ilkleri yaşatan milli tenisçilerimiz İpek Soylu ve Çağla Büyükakçay da katılacaklar. Bu törenimizde tenis severlerimize büyük bir sürprimiz de olacak. Yılın her günü tenis oynamaya elverişli bir iklime sahip Adana’da biz kulüp olarak düzenlediğimiz Çukurova CUP 14 yaş Uluslararası Tenis Turnuvası dışında dünyaca ünlü profesyonel tenisçilerimizi Adana’da ağırlayıp, büyük turnuvalara da ev sahipliği yapmak amacıyla Türk Tenisi’ne kazandırdığımız merkez kortlarımızın açılışını da tören günü yapacağız. Bu kortlarımıza Adanalı raketlerimiz Soylu ve Büyükakçay’ın adlarını veriyoruz” dedi. 

 

 

İstanbul ve Antalya’dan sonra Anadolu’ya ilk kez Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) organizasyonuyla açılan Hülya Avşar Cup bir kez daha Adana’da. Türkiye’deki senyör turnuvaları arasında medyanın ve tenis severlerin en çok ilgi gösterdiği turnuvaların başında gelen Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası’nın Adana’da yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

 

SON BAŞVURU 6 EYLÜL

ATDSK’nın ev sahipliğinde Keskin İnşaat’ın ana sponsorluğunda yapılacak turnuvaya Times, Lassa, Protekno Mühendislik, Anta ve Muko’nun Ayakları da sponsor oldular. Tenis severlerin bir ay süreyle keyifli maçlar yapacağı turnuva, Tek Bayanlarda Master, A, B, C, Tek Erkeklerde Master 18+, Master 45+, A, B, C, Çift Bayanlarda Master, A+B+C, Çift Erkeklerde Master 18+, Master 45+, A+B+C, Mix’te ise Master ve A+B+C olmak üzere 16 kategoride gerçekleşecek.  ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Şerifoğlu’nun direktörlüğünde 7 Eylül’de başlayacak turnuvaya son katılım 6 Eylül. Grup maçları 9 oyun üzerinden oynanarak tamamlanacak, 2 Ekim’de ana tablo maçlarına geçilecek.

 

AVŞAR 7 EKİM’DE ADANA’DA

Turnuvanın ödül töreni ise 7 Ekim’de saat 17.00’de ATDSK Tesisleri’nde yapılacak. Törene tüm tenis severleri davet eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Ödül törenine Sayın Hülya Avşar’ın yanı sıra Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Sayın  Cengiz Durmuş, ATDSK alt yapısından yetişen ve Türkiye’ye teniste ilkleri yaşatan milli tenisçilerimiz İpek Soylu ve Çağla Büyükakçay da katılacaklar. Bu törenimizde tenis severlerimize büyük bir sürprimiz de olacak. Yılın her günü tenis oynamaya elverişli bir iklime sahip Adana’da biz kulüp olarak düzenlediğimiz Çukurova CUP 14 yaş Uluslararası Tenis Turnuvası dışında dünyaca ünlü profesyonel tenisçilerimizi Adana’da ağırlayıp, büyük turnuvalara da ev sahipliği yapmak amacıyla Türk Tenisi’ne kazandırdığımız merkez kortlarımızın açılışını da tören günü yapacağız. Bu kortlarımıza Adanalı raketlerimiz Soylu ve Büyükakçay’ın adlarını veriyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.