Atık Yönetimi Sektörü İvme Kazanıyor

EKONOMİ 19.01.2019 - 12:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1269+ kez okundu.
 

Atık Yönetimi Sektörü İvme Kazanıyor

  Uluslararası Alım Heyetleri Mart Ayında İstanbul’da     Değişen Çevre Yasası ve hız kazanan Sıfır Atık Projesi sonrası, çevre teknolojileri sektörüne bir olumlu haber de T.C. Ticaret Bakanlığı’ndan geldi. ‘IFAT Eurasia Çevre Teknolojileri Fuarı ’T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından her sene sınırlı sayıda fuarın seçimi ile gerçekleştirilen ’Uluslararası Alım Heyeti’ projesine uygun uluslararası nitelikli fuar kapsamına alındı. Dünyanın birçok noktasından sektör profesyonellerinin Türkiye’ye geleceğine vurgu yapan IFAT Eurasia Proje Müdürü Namık Sarıgöl, “ Türkiye yabancılar için önemli bir pazar. Ulusal ve uluslararası paydaşları aynı çatı altında buluşturacak olan IFAT Eurasia, gerçekleşecek ticari bağlantılar ile katılımcılara yeni iş birliği fırsatları sunarak ülke ekonomisine hizmete devam edecek .” dedi.

 

Uluslararası Alım Heyetleri Mart Ayında İstanbul’da

 

 

Değişen Çevre Yasası ve hız kazanan Sıfır Atık Projesi sonrası, çevre teknolojileri sektörüne bir olumlu haber de T.C. Ticaret Bakanlığı’ndan geldi. ‘IFAT Eurasia Çevre Teknolojileri Fuarı ’T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından her sene sınırlı sayıda fuarın seçimi ile gerçekleştirilen ’Uluslararası Alım Heyeti’ projesine uygun uluslararası nitelikli fuar kapsamına alındı. Dünyanın birçok noktasından sektör profesyonellerinin Türkiye’ye geleceğine vurgu yapan IFAT Eurasia Proje Müdürü Namık Sarıgöl, “ Türkiye yabancılar için önemli bir pazar. Ulusal ve uluslararası paydaşları aynı çatı altında buluşturacak olan IFAT Eurasia, gerçekleşecek ticari bağlantılar ile katılımcılara yeni iş birliği fırsatları sunarak ülke ekonomisine hizmete devam edecek .” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.