MENEVŞE: YALNIZ BIRAKMAYANLARA TEŞEKKÜRLER

GÜNDEM 08.11.2018 - 16:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1825+ kez okundu.
 

MENEVŞE: YALNIZ BIRAKMAYANLARA TEŞEKKÜRLER

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe annesinin vefatı nedeniyle “bizleri yalnız bırakmayan dostlara teşekkür ederim'' dedi.
Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe'nin kıymetli annesi Nazmiye Menevşe hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Kayseri’nin Develi ilçesi Zile kasabasındaki aile kabristanında toprağa verildi. Menevşe, yaptığı açıklamada " Annemin vefatı vesilesiyle; tüm eş, dost akraba ve hemşerilerimiz, gerek cenaze törenine gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar. Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, mesajlarını ileten, definden önce ve sonra acımızı paylaşan; tüm siyaset ve devlet erkanına, iş dünyamıza, Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarıma, şahsım ve ailemiz adına çok teşekkür ederim. Allah dostların eksikliğini vermesin. Cümle geçmişlerimize rahmet dilerken, herkese sağlık ve afiyet diliyorum'' dedi.  
Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe annesinin vefatı nedeniyle “bizleri yalnız bırakmayan dostlara teşekkür ederim'' dedi.

Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe'nin kıymetli annesi Nazmiye Menevşe hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Kayseri’nin Develi ilçesi Zile kasabasındaki aile kabristanında toprağa verildi.

Menevşe, yaptığı açıklamada " Annemin vefatı vesilesiyle; tüm eş, dost akraba ve hemşerilerimiz, gerek cenaze törenine gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar.

Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, mesajlarını ileten, definden önce ve sonra acımızı paylaşan; tüm siyaset ve devlet erkanına, iş dünyamıza, Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarıma, şahsım ve ailemiz adına çok teşekkür ederim. Allah dostların eksikliğini vermesin. Cümle geçmişlerimize rahmet dilerken, herkese sağlık ve afiyet diliyorum'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.