ATLI: UCUZ HESAPLARA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

SİYASET 08.02.2018 - 09:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1198+ kez okundu.
 

ATLI: UCUZ HESAPLARA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan'ı karış karış gezerek Milliyetçi Hareket Partisi ve O'nun Lideri Devlet Bahçeli'nin genel siyasetteki ilke ve politikaları hakkında vatandaşı bilgilendiriyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilke ve beyanlarını bölgede etkin bir şekilde vatandaşa aktaran Başkan Atlı'nın durağı bu kez Bucak Mahallesi oldu.
"MHP, TÜRKİYE'NİN SİGORTASI, ÇİMENTOSUDUR" Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Bucak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede mahalle mahalle gezerek Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin genel siyasetteki tavır ve beyanlarını vatandaşa aktaran Başkan Nihat Atlı'nın durağı bu kez Bucak Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Atlı, buradaki konuşmasında hükümetin milli ve yerli olan her tutumuna, Türk Milliyetçiliği fikriyatının siyasal temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Türkiye'yi düştüğü her dar boğazda ayağa kaldıran Devlet Bahçeli'nin destek verdiğini aktarırken, "Liderimiz Devlet Bahçeli hiç bir zaman siyasi kaygılarla hareket etmedi, önce ülkem ve milletim deme vakarını her platformda gösterdi. Yakın siyasi tarih şahittir ki Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin sigortası, çimentosudur" dedi. "MİLLİ BEKAMIZI KORUMAK MECBURİYETİNDEYİZ" Türkiye'nin sınırları etrafında oynanan oyunlara dikkat çeken Başkan Nihat Atlı, "Bugün Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nda milli bekamızı korumak için vatan evlatları çarpışıyor. Türkiye, sınır güvenliğini sağlamak mecburiyetinde.  Derdimiz daha fazla toprak, daha fazlasına hükmetmek değil; milli bekamızı korumak! Bunu savaş çığırtkanlığı sayanlar, Türk Milleti'ni ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni savaş propagandası iddiası ile suçlayanların da zaten rengi, hainliği açıktır. Kuşkunuz olmasın ki tarihin hiç bir yerinde ihanete geçit vermeyen, gafillere yenilmeyen aziz Türk Milleti bu hainlerin ucuz hesaplarına da aman vermeyecektir" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan'ı karış karış gezerek Milliyetçi Hareket Partisi ve O'nun Lideri Devlet Bahçeli'nin genel siyasetteki ilke ve politikaları hakkında vatandaşı bilgilendiriyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilke ve beyanlarını bölgede etkin bir şekilde vatandaşa aktaran Başkan Atlı'nın durağı bu kez Bucak Mahallesi oldu.

"MHP, TÜRKİYE'NİN SİGORTASI, ÇİMENTOSUDUR"

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Bucak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede mahalle mahalle gezerek Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin genel siyasetteki tavır ve beyanlarını vatandaşa aktaran Başkan Nihat Atlı'nın durağı bu kez Bucak Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Atlı, buradaki konuşmasında hükümetin milli ve yerli olan her tutumuna, Türk Milliyetçiliği fikriyatının siyasal temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Türkiye'yi düştüğü her dar boğazda ayağa kaldıran Devlet Bahçeli'nin destek verdiğini aktarırken, "Liderimiz Devlet Bahçeli hiç bir zaman siyasi kaygılarla hareket etmedi, önce ülkem ve milletim deme vakarını her platformda gösterdi. Yakın siyasi tarih şahittir ki Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin sigortası, çimentosudur" dedi.

"MİLLİ BEKAMIZI KORUMAK MECBURİYETİNDEYİZ"

Türkiye'nin sınırları etrafında oynanan oyunlara dikkat çeken Başkan Nihat Atlı, "Bugün Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nda milli bekamızı korumak için vatan evlatları çarpışıyor. Türkiye, sınır güvenliğini sağlamak mecburiyetinde.  Derdimiz daha fazla toprak, daha fazlasına hükmetmek değil; milli bekamızı korumak! Bunu savaş çığırtkanlığı sayanlar, Türk Milleti'ni ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni savaş propagandası iddiası ile suçlayanların da zaten rengi, hainliği açıktır. Kuşkunuz olmasın ki tarihin hiç bir yerinde ihanete geçit vermeyen, gafillere yenilmeyen aziz Türk Milleti bu hainlerin ucuz hesaplarına da aman vermeyecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.