ATLISPOR KULÜBÜ’NDE KADINLAR GÜNÜ KOŞUSU!

SPOR 08.03.2020 - 17:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2108+ kez okundu.
 

ATLISPOR KULÜBÜ’NDE KADINLAR GÜNÜ KOŞUSU!

  Türkiye Binicilik Federasyonu Adana Atlıspor Kulübü’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü koşuşu yapıldı.  Yeni binicilerde 1. Selin Hümbet, 2.Demir Zihni Uğurses, 3. Azra Büte; Yetişkin genç ve Yıldız kategorisinde ise 1. Ece Janset Genel, 2. Tuğrul Çetiner, 3. ve 4. Ela Janset Genel, 5. Victor Evtimov oldu. Başhakem Muharrem Tosun, engel atlama yarışlarının geçen hafta iki gün üst üste yapıldığını hatırlatarak, teşvik yarışmalarının bu aylarda sürekli gerçekleştirildiği söyledi. Tosun, “Buradaki gençlerin, çocukların koşabileceği güzel bir ortam var, teşvik yarışmaları düzenliyoruz” dedi. Dereceye girenlere ödülleri verildi. Engelli koşularda birinciliği paylaşanlar şöyle: Ayten Nergis Çakal, Asude Ferhan Ceylan, Nisanur Bolat, Nazlı Deniz Sönmez.

 

Türkiye Binicilik Federasyonu Adana Atlıspor Kulübü’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü koşuşu yapıldı. 
Yeni binicilerde 1. Selin Hümbet, 2.Demir Zihni Uğurses, 3. Azra Büte; Yetişkin genç ve Yıldız kategorisinde ise 1. Ece Janset Genel, 2. Tuğrul Çetiner, 3. ve 4. Ela Janset Genel, 5. Victor Evtimov oldu.
Başhakem Muharrem Tosun, engel atlama yarışlarının geçen hafta iki gün üst üste yapıldığını hatırlatarak, teşvik yarışmalarının bu aylarda sürekli gerçekleştirildiği söyledi. Tosun, “Buradaki gençlerin, çocukların koşabileceği güzel bir ortam var, teşvik yarışmaları düzenliyoruz” dedi. Dereceye girenlere ödülleri verildi. Engelli koşularda birinciliği paylaşanlar şöyle: Ayten Nergis Çakal, Asude Ferhan Ceylan, Nisanur Bolat, Nazlı Deniz Sönmez.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.