ATO’nun yeni hizmet binası çalışmaları başladı

GÜNDEM 19.11.2019 - 15:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1271+ kez okundu.
 

ATO’nun yeni hizmet binası çalışmaları başladı

Adana Ticaret Odası yeni hizmet binası inşaatının yapımıyla ilgili çalışmalar başladı. Mersin yolu üzerinde Adana Sanayi Odası’nın hemen yanına yaptırılacak bina için 22 dönümlük alanda iş makinaları temel açma çalışmalarını sürdürüyor.   Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, yetersiz kalan hizmet binasının yenisini kazandırmak istediklerini belirterek, “Modern mimari ve yüksek teknolojiden faydalanarak, hayal ettiğimiz kaliteli bir eseri Adana’ya armağan edecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.   Abidinpaşa’da faaliyet gösteren binada otopark sorunu ve yetersizlik yaşandığını anlatan Menevşe, “Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde bulunan odamıza ait arazide inşaat çalışmalarına başlandı. Bina, yaşam kalitesi, güvenlik standartları ve estetik değer ön planda tutularak projelendirildi” diye konuştu. Estetik bir mimariye sahip binanın kaba inşaatını Doğanlar İnşaat yapıyor. 300 gün içinde inşaatın tamamlanması planlanıyor.

Adana Ticaret Odası yeni hizmet binası inşaatının yapımıyla ilgili çalışmalar başladı. Mersin yolu üzerinde Adana Sanayi Odası’nın hemen yanına yaptırılacak bina için 22 dönümlük alanda iş makinaları temel açma çalışmalarını sürdürüyor.

 

Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, yetersiz kalan hizmet binasının yenisini kazandırmak istediklerini belirterek, “Modern mimari ve yüksek teknolojiden faydalanarak, hayal ettiğimiz kaliteli bir eseri Adana’ya armağan edecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

Abidinpaşa’da faaliyet gösteren binada otopark sorunu ve yetersizlik yaşandığını anlatan Menevşe, “Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde bulunan odamıza ait arazide inşaat çalışmalarına başlandı. Bina, yaşam kalitesi, güvenlik standartları ve estetik değer ön planda tutularak projelendirildi” diye konuştu.

Estetik bir mimariye sahip binanın kaba inşaatını Doğanlar İnşaat yapıyor. 300 gün içinde inşaatın tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.