ATO YENİ HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR!

GÜNDEM 06.08.2019 - 14:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2134+ kez okundu.
 

ATO YENİ HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR!

  Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için, dönemin ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan hizmet binamızı yenilemek için yeni hizmet binamızı Adana'mıza kazandırıyoruz diyen Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe yeni binanın özellikleri ve yapılan kaba inşaat ihalesi hakkında bilgiler verdi.    ATO Başkanı Atila Menevşe, “ Öncelikle Odamızın 125. yılında Adana'mıza kazandıracağımız  yeni hizmet binamızın yapılması için, hassasiyeti ve şeffaflığı ön planda tutan komisyonumuza, hizmet binası eserini Adana’ya hediye edecek olan Yönetim Kurulumuza, Meclis Üyelerimize ve Komitelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmet binamız için herkesin çok büyük emekleri oldu. Önemli fikirler sunuldu ve bizler de bu fikirler ışığında yol aldık. Modern mimari ve yüksek teknolojiden faydalanarak, hayal ettiğimiz kaliteli bir eseri yani yeni hizmet binamızı Adana’ya armağan edecek olmanın haklı gururunu yaşadığımızı ifade etmeliyim. Bu gurur tüm Adana’nın” dedi.    Menevşe açıklamasının devamında, “ Üyelerimizden gelen talepler üzerine Abidinpaşa’da faaliyet gösteren ama günümüz şartlarına uygun olmayan gerek trafik ve park sorunu gerekse hizmet binamızın yetersizliği nedeniyle, Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde bulunan Odamıza ait araziye binamızı inşa etmek için kolları sıvadık ve ilk adımımızı attık. Binamız, yaşam kalitesi, güvenlik standartları ve estetik değer ön planda tutularak projelendirilmiştir. Ön yeterlilik çağrısına çıktığımız kaba inşaat ihalemize katılmak için 11 firma başvurmuş ancak 8 firma yeterlilik şartlarımıza uymuştur.  Şartnamemize uyan 8 inşaat firması ihale çağrımıza teklif verdi. Estetik bir mimariye sahip ve üyelerimize yakışır bir şekilde binamızın yapımı için kaba inşaat ihalemizi gerçekleştirdik. Teklif veren tüm firmaların yetkileri huzurunda,  son derece şeffaf bir şekilde ihalemizi gerçekleştirdik ve en uygun fiyatı veren firma ile işe koyulduk. Yaptığımız ihale sonucunda kaba inşaat yapımını üstlenecek firma Doğanlar İnşaat Elektrik Taah. Pet.Tur.Tar. San. Tic. Ltd. olmuştur. . Kaba inşaatımızın sözleşmesini inşaatı yapmaya hak kazanan firma ile noter huzurunda imzaladık. Yer tesliminin hemen ardından üç yüz gün içinde inşaatımız modern mimariyle yükselecek ve tamamlanacaktır. Temel atma törenimizi planladığımız tarihte tüm Adana ile gerçekleştireceğiz ve bunun tarihini kamuoyu ile paylaşacağız. Hemen ardından da modern yapı anlayışı ile ince işçilik için yeniden ihalemizi gerçekleştireceğiz. En ince ayrıntılarına kadar planlayarak daima en kusursuzu inşa etmek için çaba sarf ediyoruz. Odamızın kaynaklarını en tasarruflu şekilde kullanarak en modern binayı yapmak için işimizi çok sıkı tutuyoruz. Büyüyen Adana’ya yakışacak olan yeni hizmet binamızın üyelerimize, iş dünyamıza ve Adana'mıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  

 

Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için, dönemin ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan hizmet binamızı yenilemek için yeni hizmet binamızı Adana'mıza kazandırıyoruz diyen Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe yeni binanın özellikleri ve yapılan kaba inşaat ihalesi hakkında bilgiler verdi. 

 

ATO Başkanı Atila Menevşe, “ Öncelikle Odamızın 125. yılında Adana'mıza kazandıracağımız  yeni hizmet binamızın yapılması için, hassasiyeti ve şeffaflığı ön planda tutan komisyonumuza, hizmet binası eserini Adana’ya hediye edecek olan Yönetim Kurulumuza, Meclis Üyelerimize ve Komitelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmet binamız için herkesin çok büyük emekleri oldu. Önemli fikirler sunuldu ve bizler de bu fikirler ışığında yol aldık. Modern mimari ve yüksek teknolojiden faydalanarak, hayal ettiğimiz kaliteli bir eseri yani yeni hizmet binamızı Adana’ya armağan edecek olmanın haklı gururunu yaşadığımızı ifade etmeliyim. Bu gurur tüm Adana’nın” dedi. 

 

Menevşe açıklamasının devamında, “ Üyelerimizden gelen talepler üzerine Abidinpaşa’da faaliyet gösteren ama günümüz şartlarına uygun olmayan gerek trafik ve park sorunu gerekse hizmet binamızın yetersizliği nedeniyle, Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde bulunan Odamıza ait araziye binamızı inşa etmek için kolları sıvadık ve ilk adımımızı attık. Binamız, yaşam kalitesi, güvenlik standartları ve estetik değer ön planda tutularak projelendirilmiştir. Ön yeterlilik çağrısına çıktığımız kaba inşaat ihalemize katılmak için 11 firma başvurmuş ancak 8 firma yeterlilik şartlarımıza uymuştur.  Şartnamemize uyan 8 inşaat firması ihale çağrımıza teklif verdi. Estetik bir mimariye sahip ve üyelerimize yakışır bir şekilde binamızın yapımı için kaba inşaat ihalemizi gerçekleştirdik. Teklif veren tüm firmaların yetkileri huzurunda,  son derece şeffaf bir şekilde ihalemizi gerçekleştirdik ve en uygun fiyatı veren firma ile işe koyulduk. Yaptığımız ihale sonucunda kaba inşaat yapımını üstlenecek firma Doğanlar İnşaat Elektrik Taah. Pet.Tur.Tar. San. Tic. Ltd. olmuştur. . Kaba inşaatımızın sözleşmesini inşaatı yapmaya hak kazanan firma ile noter huzurunda imzaladık. Yer tesliminin hemen ardından üç yüz gün içinde inşaatımız modern mimariyle yükselecek ve tamamlanacaktır. Temel atma törenimizi planladığımız tarihte tüm Adana ile gerçekleştireceğiz ve bunun tarihini kamuoyu ile paylaşacağız. Hemen ardından da modern yapı anlayışı ile ince işçilik için yeniden ihalemizi gerçekleştireceğiz. En ince ayrıntılarına kadar planlayarak daima en kusursuzu inşa etmek için çaba sarf ediyoruz. Odamızın kaynaklarını en tasarruflu şekilde kullanarak en modern binayı yapmak için işimizi çok sıkı tutuyoruz. Büyüyen Adana’ya yakışacak olan yeni hizmet binamızın üyelerimize, iş dünyamıza ve Adana'mıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.