Av. Erbek’ten kardeşlik iftarı

KÜLTÜR-SANAT 22.06.2017 - 15:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2217+ kez okundu.
 

Av. Erbek’ten kardeşlik iftarı

  ADANA(  )- Adana Barosu eski Başkanı Av. Aziz Erbek Sivil Toplum Temsilcileri ve mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ Adana’nın menfaatleri ve geleceği açısından STK’ların, tüm siyasi partilerin ve duyarlı her vatandaşın birlikte hareket etmesi gerektiğine dikkat çeken Erbek, ‘Ülkemizi çeşitli bahaneler ile bölmeye çalışıyorlar. Oysa ki Anadolu coğrafyasında yüzyıllardır bozulmayan bir kardeşliğimiz var. Bu nedenle Cumhuriyetin, Laikliğin ve Demokrasinin çağdaş ilkeleri doğrultusunda ülkemiz ve kentimiz için hep birlikte hareket etmek zorundayız. Toplumun sorunları için mücadele eden sivil toplum kuruluşları ve Türk İdari Sistemi’nin en kılcal damarı olan muhtarlarımız oldukça önem taşıyor. Adana’nın ve hizmet verdiği mahallenin sorunlarına hakim olan, vatandaş ve yerel yönetimler arasında köprü görevi gören muhtarlarımız adına da iyileştirilmeler yapılmalı, sıkıntıları göz ardı edilmemelidir.’dedi. MUHTARLARIN SİYASİ GÖRÜŞÜ OLMAZ Muhtarlar adına söz alan Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Osman Kaya muhtarların sorunları hakkında bilgi verirken, ‘Muhtarların siyasi görüşü olmaz. Belediyelerimizin ve belediye başkanlarımızın hangisi hizmet veriyorsa bizler onun yanında yer alırız.Önümüzde yerel seçim süreci var, bu dönemde de siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet verecek olan, Adana’nın menfaatlerini gözetecek olan her kardeşimizin yanındayız.’dedi. ENGELLİLER GÖZ ARDI EDİLMEMELİ Adana ÇÖZDER Başkanı Ahmet Ataş ise yerel yönetimlerde engellilerin de söz hakkı bulunması gerektiğine dikkat çekerek, ‘Yerel seçimlerde belediye meclislerinde engellilerin de temsilcileri bulunmalı. Türkiye genelinde bazı belediyelere baktığımızda en az iki engelli meclis üyeleri bulunuyor. Engellilerin yerel yönetimler kanalı ile çözülmesi gereken sorunları için, bizlere de temsil hakkı verilmesini istiyoruz.’diye konuştu. ADANA ORTAK NOKTAMIZ Kentin sorunlarının birliktelikle çözülebileceğini belirten Av.Aziz Erbek, ‘Önümüzdeki süreçte siz değerli muhtarlarımızla, STK’larla toplantılarımız, görüş alış-verişlerimiz devam edecek. Bizler de geçmişte olduğu gibi, ortak noktamız olan Adana için çalışmalar, projeler üretmeye devam edeceğiz. Bugün bir araya geldiğimiz için hepinize çok teşekkür ediyorum.’dedi.

 

ADANA(  )- Adana Barosu eski Başkanı Av. Aziz Erbek Sivil Toplum Temsilcileri ve mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ

Adana’nın menfaatleri ve geleceği açısından STK’ların, tüm siyasi partilerin ve duyarlı her vatandaşın birlikte hareket etmesi gerektiğine dikkat çeken Erbek, ‘Ülkemizi çeşitli bahaneler ile bölmeye çalışıyorlar. Oysa ki Anadolu coğrafyasında yüzyıllardır bozulmayan bir kardeşliğimiz var. Bu nedenle Cumhuriyetin, Laikliğin ve Demokrasinin çağdaş ilkeleri doğrultusunda ülkemiz ve kentimiz için hep birlikte hareket etmek zorundayız. Toplumun sorunları için mücadele eden sivil toplum kuruluşları ve Türk İdari Sistemi’nin en kılcal damarı olan muhtarlarımız oldukça önem taşıyor. Adana’nın ve hizmet verdiği mahallenin sorunlarına hakim olan, vatandaş ve yerel yönetimler arasında köprü görevi gören muhtarlarımız adına da iyileştirilmeler yapılmalı, sıkıntıları göz ardı edilmemelidir.’dedi.

MUHTARLARIN SİYASİ GÖRÜŞÜ OLMAZ

Muhtarlar adına söz alan Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Osman Kaya muhtarların sorunları hakkında bilgi verirken, ‘Muhtarların siyasi görüşü olmaz. Belediyelerimizin ve belediye başkanlarımızın hangisi hizmet veriyorsa bizler onun yanında yer alırız.Önümüzde yerel seçim süreci var, bu dönemde de siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet verecek olan, Adana’nın menfaatlerini gözetecek olan her kardeşimizin yanındayız.’dedi.

ENGELLİLER GÖZ ARDI EDİLMEMELİ

Adana ÇÖZDER Başkanı Ahmet Ataş ise yerel yönetimlerde engellilerin de söz hakkı bulunması gerektiğine dikkat çekerek, ‘Yerel seçimlerde belediye meclislerinde engellilerin de temsilcileri bulunmalı. Türkiye genelinde bazı belediyelere baktığımızda en az iki engelli meclis üyeleri bulunuyor. Engellilerin yerel yönetimler kanalı ile çözülmesi gereken sorunları için, bizlere de temsil hakkı verilmesini istiyoruz.’diye konuştu.

ADANA ORTAK NOKTAMIZ

Kentin sorunlarının birliktelikle çözülebileceğini belirten Av.Aziz Erbek, ‘Önümüzdeki süreçte siz değerli muhtarlarımızla, STK’larla toplantılarımız, görüş alış-verişlerimiz devam edecek. Bizler de geçmişte olduğu gibi, ortak noktamız olan Adana için çalışmalar, projeler üretmeye devam edeceğiz. Bugün bir araya geldiğimiz için hepinize çok teşekkür ediyorum.’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.