Avcı, hem tebrik etti hem uyardı!

SİYASET 02.04.2019 - 13:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2196+ kez okundu.
 

Avcı, hem tebrik etti hem uyardı!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, kazanan belediye başkanlarını tebrik ederken, çalışan emekçilerin mağdur edilmemesi konusunda da hassasiyet gösterilmesi çağrısında bulundu. Avcı “Her zaman yanlarında olduğumuz ve arkalarında duracağımız çalışanlar mağdur edilerek, çocukların ellerinden ekmekleri alınarak Adana mutlu olmaz. Adana’yı mutlu ve huzurlu bir şehir olarak yarınlara taşımak hepimizin görevi ve sorumluluğundadır.” dedi.
  ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, kazanan belediye başkanlarını tebrik ederken, kurumlarda çalışan emekçilerin mağdur edilmemesi konusunda da hassasiyet gösterilmesi çağrısında bulundu. ADANA’MIZA HAYIRLI OLSUN Başkan Bünyamin Avcı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimle ilgili açıklamasında “Bir mahalli seçimi daha Adana olarak demokratik olgunluk içinde kazasız belasız huzur ortamında gerçekleştirdik. Çok şükür, birlik ve beraberliğimizi zedelemeyen bir anlayışla demokrasinin gereği olarak seçme ve seçilme hakkımızı kullandık. Hukuki sürecin belirleyeceği henüz netlik kazanmayan yerlerle birlikte tüm sonucun Adana’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. ÇALIŞANLAR MAĞDUR EDİLMEMELİ MHP İl Başkanı Avcı, çalışanların tedirgin edilmemesi gerektiği konusunda da şunları söyledi: “15 ilçe belediyesinde ve Büyükşehir Belediyesinde çalışan emekçi kardeşlerimizi tedirgin edecek uygulamalara gidileceği duyumları var. Bu duyumların doğru olduğuna ihtimal vermek istemiyoruz. Hangi belediyede hangi kurumda hangi partili olursa olsun, alın teriyle ekmeğini kazanan kardeşlerimiz rahatsız edilmemelidir. Her zaman yanlarında olduğumuz ve arkalarında duracağımız çalışanlar mağdur edilerek, çocukların ellerinden ekmekleri alınarak Adana mutlu olmaz. Adana’yı mutlu ve huzurlu bir şehir olarak yarınlara taşımak hepimizin görevi ve sorumluluğundadır.” CUMHUR İTTİFAKI ÇOK UYUMLU ÇALIŞTI Avcı “Seçim dönemi boyunca Cumhur İttifakı olarak Sayın Şerif Güler’in idaresindeki Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Adana il ve ilçe teşkilatlarıyla gayet uyumlu ve özverili bir çalışma yaptık. Bu süreçte MHP ve Ak Parti’nin tüm temsilcileri ve bütün adaylarımız olağanüstü gayretle çalıştılar. Bu vesileyle; her iki partide seçim süresince gece gündüz demeden emek veren, ter döken değerli şahsiyetlere, isimsiz binlerce kahramana teşekkürlerimi sunuyorum. Alınan sonuç, umduğumuz sonuç değildi ama halkımızın tercihi başımızın üzerindedir. Cumhur İttifakı’na, Partimize destek veren yüz binlere en kalbi hislerimle teşekkür ediyorum. Farklı tercihleri kullanan tüm vatandaşlarımıza da saygılarımı sunuyorum.” ifadesini kullandı. BAŞKANLARI TEBRİK ETTİ MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Seçimle ilgili tahlillere başladık. Vatandaşımızı asla suçlamadan ve samimiyetle ‘Eksiklerimiz nelerdi, nerelerde hata yaptık?’ sorularının cevabını aramak görevimiz olacaktır. Gayemiz, ‘Önce Adana’ hassasiyetiyle değerli vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Seçilen kadrolarımızla birlikte önümüzdeki dönemde bu sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içinde olacağız. Bu vesileyle; göreve seçilen partili partisiz tüm belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyor, sonucun ülkemize, milletimize, Adana’mıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, kazanan belediye başkanlarını tebrik ederken, çalışan emekçilerin mağdur edilmemesi konusunda da hassasiyet gösterilmesi çağrısında bulundu. Avcı “Her zaman yanlarında olduğumuz ve arkalarında duracağımız çalışanlar mağdur edilerek, çocukların ellerinden ekmekleri alınarak Adana mutlu olmaz. Adana’yı mutlu ve huzurlu bir şehir olarak yarınlara taşımak hepimizin görevi ve sorumluluğundadır.” dedi.

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, kazanan belediye başkanlarını tebrik ederken, kurumlarda çalışan emekçilerin mağdur edilmemesi konusunda da hassasiyet gösterilmesi çağrısında bulundu.

ADANA’MIZA HAYIRLI OLSUN

Başkan Bünyamin Avcı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimle ilgili açıklamasında “Bir mahalli seçimi daha Adana olarak demokratik olgunluk içinde kazasız belasız huzur ortamında gerçekleştirdik. Çok şükür, birlik ve beraberliğimizi zedelemeyen bir anlayışla demokrasinin gereği olarak seçme ve seçilme hakkımızı kullandık. Hukuki sürecin belirleyeceği henüz netlik kazanmayan yerlerle birlikte tüm sonucun Adana’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

ÇALIŞANLAR MAĞDUR EDİLMEMELİ

MHP İl Başkanı Avcı, çalışanların tedirgin edilmemesi gerektiği konusunda da şunları söyledi:

“15 ilçe belediyesinde ve Büyükşehir Belediyesinde çalışan emekçi kardeşlerimizi tedirgin edecek uygulamalara gidileceği duyumları var. Bu duyumların doğru olduğuna ihtimal vermek istemiyoruz. Hangi belediyede hangi kurumda hangi partili olursa olsun, alın teriyle ekmeğini kazanan kardeşlerimiz rahatsız edilmemelidir. Her zaman yanlarında olduğumuz ve arkalarında duracağımız çalışanlar mağdur edilerek, çocukların ellerinden ekmekleri alınarak Adana mutlu olmaz. Adana’yı mutlu ve huzurlu bir şehir olarak yarınlara taşımak hepimizin görevi ve sorumluluğundadır.”

CUMHUR İTTİFAKI ÇOK UYUMLU ÇALIŞTI

Avcı “Seçim dönemi boyunca Cumhur İttifakı olarak Sayın Şerif Güler’in idaresindeki Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Adana il ve ilçe teşkilatlarıyla gayet uyumlu ve özverili bir çalışma yaptık. Bu süreçte MHP ve Ak Parti’nin tüm temsilcileri ve bütün adaylarımız olağanüstü gayretle çalıştılar. Bu vesileyle; her iki partide seçim süresince gece gündüz demeden emek veren, ter döken değerli şahsiyetlere, isimsiz binlerce kahramana teşekkürlerimi sunuyorum. Alınan sonuç, umduğumuz sonuç değildi ama halkımızın tercihi başımızın üzerindedir. Cumhur İttifakı’na, Partimize destek veren yüz binlere en kalbi hislerimle teşekkür ediyorum. Farklı tercihleri kullanan tüm vatandaşlarımıza da saygılarımı sunuyorum.” ifadesini kullandı.

BAŞKANLARI TEBRİK ETTİ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Seçimle ilgili tahlillere başladık. Vatandaşımızı asla suçlamadan ve samimiyetle ‘Eksiklerimiz nelerdi, nerelerde hata yaptık?’ sorularının cevabını aramak görevimiz olacaktır. Gayemiz, ‘Önce Adana’ hassasiyetiyle değerli vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Seçilen kadrolarımızla birlikte önümüzdeki dönemde bu sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içinde olacağız. Bu vesileyle; göreve seçilen partili partisiz tüm belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyor, sonucun ülkemize, milletimize, Adana’mıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.