AVON’dan bahar kokulu Anneler Günü

05.05.2018 - 07:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1609+ kez okundu.
 

AVON’dan bahar kokulu Anneler Günü

    Türkiye’nin 1 numaralı parfüm markası* AVON, annelerin en çok sevdiği ürünlerden yola çıkarak Anneler Günü’ne özel hediye paketleri hazırladı. Herkesin beğeneceği farklı koku, vücut losyonu ve spreylerinden oluşan hediye seçeneklerinde baharı karşılayan parfümler öne çıkıyor. AVON, Anneler Günü’nü annelere özel hazırladığı indirimli hediye paketleriyle kutluyor. Annelerin en çok sevdiği ürünlerden yola çıkarak hazırladığı paketlerde herkese hitap eden farklı koku, vücut losyonu ve spreyleri yer alıyor. Baharı karşılayan parfümlerin öne çıktığı kampanyada annelerine hediye almak isteyenler için çok özel indirim fırsatları sunuluyor. Markanın yüzü Dilan Çiçek Deniz’in de önerisi olan AVON’un en çok satan kadın parfümü Incandessence, sürdüğünüzde enerji veren bir kokuya sahip. Çekici bir etki yaratan parfüm elmas orkide, beyaz şakayık ve firezya notalarını bir arada taşıyor. AVON Attraction Kadın Hediye Seti’nde böğürtlen, misk, vanilya ve amber kokularıyla parfüm ve vücut losyonu, AVON Life Kadın Hediye Paketi ise nilüfer, menekşe ve süsen çiçeğiyle zengin bir armoni sunan parfüm ve vücut losyonundan oluşuyor. AVON Alpha ve AVON Little Black Dress Hediye Kadın Setleri de indirim fırsatıyla sunuluyor. Farklı bir hediye olarak da Pur Blanca Smile parfüm, Advanced Techniques şampuan ve Hindistan cevizi yağı içeren AVON Care çok amaçlı kremden oluşan bir paket hazırlandı.   AVON ürünleri ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve kolayca satın almak için www.AVON.com.tr adresini ziyaret etmek veya AVON Satış Temsilcileri ile iletişim kurmak yeterli. AVON Incandessence EDP, 50 ml, Kampanya fiyatı - 49,95 TL AVON Attraction Kadın Hediye Seti – 50 ml EDP, 150 ml vücut losyonu, Kampanya fiyatı - 59,95 TL AVON Life Kadın Hediye Seti – 50 ml EDP, 75 ml vücut spreyi, Kampanya fiyatı - 82,95 TL AVON Alpha Kadın Hediye Seti – 50 ml EDP, 150 ml vücut losyonu, 75 ml parfümlü vücut spreyi Kampanya fiyatı - 59,95 TL AVON Little Black Dress Kadın Hediye Seti – 50 ml EDP, 10 ml mini EDP, 150 ml vücut  losyonu, Kampanya fiyatı - 55,95 TL Parfüm, krem ve şampuandan oluşan hediye paketi – Kampanya fiyatı – 37,95 TL

 

 

Türkiye’nin 1 numaralı parfüm markası* AVON, annelerin en çok sevdiği ürünlerden yola çıkarak Anneler Günü’ne özel hediye paketleri hazırladı. Herkesin beğeneceği farklı koku, vücut losyonu ve spreylerinden oluşan hediye seçeneklerinde baharı karşılayan parfümler öne çıkıyor.

AVON, Anneler Günü’nü annelere özel hazırladığı indirimli hediye paketleriyle kutluyor. Annelerin en çok sevdiği ürünlerden yola çıkarak hazırladığı paketlerde herkese hitap eden farklı koku, vücut losyonu ve spreyleri yer alıyor. Baharı karşılayan parfümlerin öne çıktığı kampanyada annelerine hediye almak isteyenler için çok özel indirim fırsatları sunuluyor.

Markanın yüzü Dilan Çiçek Deniz’in de önerisi olan AVON’un en çok satan kadın parfümü Incandessence, sürdüğünüzde enerji veren bir kokuya sahip. Çekici bir etki yaratan parfüm elmas orkide, beyaz şakayık ve firezya notalarını bir arada taşıyor.

AVON Attraction Kadın Hediye Seti’nde böğürtlen, misk, vanilya ve amber kokularıyla parfüm ve vücut losyonu, AVON Life Kadın Hediye Paketi ise nilüfer, menekşe ve süsen çiçeğiyle zengin bir armoni sunan parfüm ve vücut losyonundan oluşuyor. AVON Alpha ve AVON Little Black Dress Hediye Kadın Setleri de indirim fırsatıyla sunuluyor.

Farklı bir hediye olarak da Pur Blanca Smile parfüm, Advanced Techniques şampuan ve Hindistan cevizi yağı içeren AVON Care çok amaçlı kremden oluşan bir paket hazırlandı.

 

AVON ürünleri ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve kolayca satın almak için www.AVON.com.tr adresini ziyaret etmek veya AVON Satış Temsilcileri ile iletişim kurmak yeterli.

AVON Incandessence EDP, 50 ml, Kampanya fiyatı - 49,95 TL

AVON Attraction Kadın Hediye Seti – 50 ml EDP, 150 ml vücut losyonu, Kampanya fiyatı - 59,95 TL

AVON Life Kadın Hediye Seti 50 ml EDP, 75 ml vücut spreyi, Kampanya fiyatı - 82,95 TL

AVON Alpha Kadın Hediye Seti 50 ml EDP, 150 ml vücut losyonu, 75 ml parfümlü vücut spreyi Kampanya fiyatı - 59,95 TL

AVON Little Black Dress Kadın Hediye Seti 50 ml EDP, 10 ml mini EDP, 150 ml vücut  losyonu, Kampanya fiyatı - 55,95 TL

Parfüm, krem ve şampuandan oluşan hediye paketi – Kampanya fiyatı – 37,95 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.