Avrupa'ya açılan sınır kapılarından geçişler gece yarısından itibaren durduruldu

GÜNDEM 19.03.2020 - 12:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2560+ kez okundu.
 

Avrupa'ya açılan sınır kapılarından geçişler gece yarısından itibaren durduruldu

İçişleri Bakanlığı'nın Corona Virüs (Kovid-19) salgınını önlemek amacıyla gönderdiği genelgenin ardından Edirne ve Kırklareli'den Yunanistan ve Bulgaristan'a açılan kara ve demiryolu sınır kapıları gece yarısından itibaren araç ve yaya geçişlerine kapatıldı. Ancak Kapıkule, Hamzabeyli ve İpsala Sınır Kapısı'ndan yük taşıyan TIR'ların geçişlerine izin veriliyor. Bulgaristan sınırından 23.58 sıralarında giriş yapan Salih Şenoğlu Duyurunun ardından Bulgaristan'da bulunan Türk vatandaşları ülkeye giriş yapmak için Kapıkule Sınır Kapısı'na akın etti. Buradan araçlarıyla ülkeye son anda yoğun şekilde giriş yapılırken, Bulgaristan'a çıkış bekleyen vatandaşlar da komşu ülkeye geçiş yaptı.

İçişleri Bakanlığı'nın Corona Virüs (Kovid-19) salgınını önlemek amacıyla gönderdiği genelgenin ardından Edirne ve Kırklareli'den Yunanistan ve Bulgaristan'a açılan kara ve demiryolu sınır kapıları gece yarısından itibaren araç ve yaya geçişlerine kapatıldı. Ancak Kapıkule, Hamzabeyli ve İpsala Sınır Kapısı'ndan yük taşıyan TIR'ların geçişlerine izin veriliyor. Bulgaristan sınırından 23.58 sıralarında giriş yapan Salih Şenoğlu

Duyurunun ardından Bulgaristan'da bulunan Türk vatandaşları ülkeye giriş yapmak için Kapıkule Sınır Kapısı'na akın etti. Buradan araçlarıyla ülkeye son anda yoğun şekilde giriş yapılırken, Bulgaristan'a çıkış bekleyen vatandaşlar da komşu ülkeye geçiş yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.