AVŞAR, BÜYÜKAKÇAY VE SOYLU ADANA’DA

SPOR 07.10.2017 - 07:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2505+ kez okundu.
 

AVŞAR, BÜYÜKAKÇAY VE SOYLU ADANA’DA

Hülya Avşar Cup’ta ödüller sahiplerini buluyor merkez kortlar da açılıyor   ATDSK’da büyük gün   Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) çifte heyecan yaşanıyor. Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası’nda ödüller sahiplerini bulacak. Avşar’ın da katılımıyla yapılacak ödül töreninin ardından Adanalı milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu’nun adlarının verildiği merkez kortların açılışı yapılacak.   İstanbul ve Antalya’dan sonra Anadolu’ya ilk kez ATDSK’nın organizasyonuyla açılan Hülya Avşar Cup, final maçları ile sona erdi. 7 Eylül’de başlayan turnuvaya erkekler ve bayanlarda 16 kategoride yaklaşık 400 sporcu katıldı. Türkiye’deki senyör turnuvaları arasında medyanın ve tenis severlerin en çok ilgi gösterdiği turnuvaların başında gelen Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası’nın ödül töreni 8 Ekim Pazar günü saat 15.00’de yapılacak.     ATDSK’nın ev sahipliğinde Keskin İnşaat’ın ana sponsorluğunda yapılan turnuvaya Times, Lassa, Protekno Mühendislik, Anta ve Muko’nun Ayakları  sponsor oldular. Tenis severlerin bir ay süreyle keyifli maçlar izlediği turnuvanın şampiyonları ile ikincilerine kupaları Hülya Avşar’ın da katılacağı törenle verilecek. Törene, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, ATDSK alt yapısından yetişen Adanalı milli tenisçiler Çağla Büyükakçay, İpek Soylu da katılacak. Ödül töreninin ardından ATDSK tesislerinde bu yıl inşa edilen ve Büyükakçay ile Soylu’nun adlarının verildiği merkez kortların açılışı yapılacak.   Türk Tenisi’ne hizmet ettiklerini, yılın 365 günü tenis oynamaya müsait iklime sahip Adana’dan yeni şampiyonlar yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “8 Ekim Pazar günü saat 15.00’de yapacağımız kupa ve açılış törenimize tüm sporseverlerimizi bekliyoruz. Çifte mutluluk, çifte heyecan yaşıyoruz. Hülya Avşar Cup’ta şampiyon sporcularımıza kupalarını verirken, her zaman gurur kaynağımız olan, kendileri de kulübümüz alt yapısında yetişen Çağla ve İpek’in adlarına yaptırdığımız merkez kortlarımızı da hizmete açıyoruz. Çağla ve İpek’in adlarını merkez kortlarımıza vererek ölümsüzleştirirken, sporcularımıza, ablalarının da bir zamanlar bu kortlarda tenis oynadıklarını gösterecek, onların başarılarını zihinlerine kazıyacağız. Merkez kortlarımızı güzel kentimiz Adana’mıza kazandırırken, dünyaca ünlü profesyonel tenisçileri de Adana’da ağırlamayı, uluslararası büyük turnuvalara ev sahipliği yapmayı da hedeflerimiz arasına aldık” dedi. 

Hülya Avşar Cup’ta ödüller sahiplerini buluyor merkez kortlar da açılıyor

 

ATDSK’da büyük gün

 

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) çifte heyecan yaşanıyor. Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası’nda ödüller sahiplerini bulacak. Avşar’ın da katılımıyla yapılacak ödül töreninin ardından Adanalı milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu’nun adlarının verildiği merkez kortların açılışı yapılacak.

 

İstanbul ve Antalya’dan sonra Anadolu’ya ilk kez ATDSK’nın organizasyonuyla açılan Hülya Avşar Cup, final maçları ile sona erdi. 7 Eylül’de başlayan turnuvaya erkekler ve bayanlarda 16 kategoride yaklaşık 400 sporcu katıldı. Türkiye’deki senyör turnuvaları arasında medyanın ve tenis severlerin en çok ilgi gösterdiği turnuvaların başında gelen Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası’nın ödül töreni 8 Ekim Pazar günü saat 15.00’de yapılacak.

 

 

ATDSK’nın ev sahipliğinde Keskin İnşaat’ın ana sponsorluğunda yapılan turnuvaya Times, Lassa, Protekno Mühendislik, Anta ve Muko’nun Ayakları  sponsor oldular. Tenis severlerin bir ay süreyle keyifli maçlar izlediği turnuvanın şampiyonları ile ikincilerine kupaları Hülya Avşar’ın da katılacağı törenle verilecek. Törene, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, ATDSK alt yapısından yetişen Adanalı milli tenisçiler Çağla Büyükakçay, İpek Soylu da katılacak. Ödül töreninin ardından ATDSK tesislerinde bu yıl inşa edilen ve Büyükakçay ile Soylu’nun adlarının verildiği merkez kortların açılışı yapılacak.

 

Türk Tenisi’ne hizmet ettiklerini, yılın 365 günü tenis oynamaya müsait iklime sahip Adana’dan yeni şampiyonlar yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “8 Ekim Pazar günü saat 15.00’de yapacağımız kupa ve açılış törenimize tüm sporseverlerimizi bekliyoruz. Çifte mutluluk, çifte heyecan yaşıyoruz. Hülya Avşar Cup’ta şampiyon sporcularımıza kupalarını verirken, her zaman gurur kaynağımız olan, kendileri de kulübümüz alt yapısında yetişen Çağla ve İpek’in adlarına yaptırdığımız merkez kortlarımızı da hizmete açıyoruz. Çağla ve İpek’in adlarını merkez kortlarımıza vererek ölümsüzleştirirken, sporcularımıza, ablalarının da bir zamanlar bu kortlarda tenis oynadıklarını gösterecek, onların başarılarını zihinlerine kazıyacağız. Merkez kortlarımızı güzel kentimiz Adana’mıza kazandırırken, dünyaca ünlü profesyonel tenisçileri de Adana’da ağırlamayı, uluslararası büyük turnuvalara ev sahipliği yapmayı da hedeflerimiz arasına aldık” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.