Avukatlar Günü kutlu olsun!

GÜNDEM 05.04.2021 - 17:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1465+ kez okundu.
 

Avukatlar Günü kutlu olsun!

Adana Barosu’nca 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Atatürk Parkı'ndaki törende Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Miyesser Erselan Önenli ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Baro yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu törene, Türk Barolar Birliği delegeleri, önceki dönem baro başkanları ile avukatlar katıldı. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, "5 Nisan Avukatlar Günü’nde tüm meslektaşlarımın bu anlamlı gününü kutlarım." dedi. Büyükşehir Belediye Bandosu da çaldığı marşlarla törene renk kattı. Tören sonunda katılımcılara karanfil hediye edildi.


Adana Barosu’nca 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.
Atatürk Parkı'ndaki törende Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Miyesser Erselan Önenli ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Baro yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu törene, Türk Barolar Birliği delegeleri, önceki dönem baro başkanları ile avukatlar katıldı. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, "5 Nisan Avukatlar Günü’nde tüm meslektaşlarımın bu anlamlı gününü kutlarım." dedi. Büyükşehir Belediye Bandosu da çaldığı marşlarla törene renk kattı. Tören sonunda katılımcılara karanfil hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.