Ayakta yolcu vakayı patlatacak!

GÜNDEM 08.04.2021 - 16:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1769+ kez okundu.
 

Ayakta yolcu vakayı patlatacak!

  Adana’da koronavirüs vaka sayıları hergün artıyor.  Sarı ile başlayan tablo turuncuya döndü. Bu arada,  özellikle şehiriçi ulaşımı sağlayan dolmuşlar,  yolcu alma kurallarına uymuyor.   Ayakta yolcu taşımacılığı sürüyor. Bazı minibüs hatlarında göz ardı edilen kurallara uyulması konusunda kooperatif başkanlarının hassas davranması isteniyor. Bu arada, trafik ekiplerinin de kontrolleri sıklaştırması gerekiyor.

 

Adana’da koronavirüs vaka sayıları hergün artıyor. 
Sarı ile başlayan tablo turuncuya döndü. Bu arada, 
özellikle şehiriçi ulaşımı sağlayan dolmuşlar, 
yolcu alma kurallarına uymuyor.  
Ayakta yolcu taşımacılığı sürüyor. Bazı minibüs hatlarında göz ardı edilen kurallara uyulması konusunda kooperatif başkanlarının hassas davranması isteniyor. Bu arada, trafik ekiplerinin de kontrolleri sıklaştırması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.