AYDAR, İLK MAAŞINI ÖĞRENCİLERE BAĞIŞLADI

SİYASET 16.04.2019 - 13:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1727+ kez okundu.
 

AYDAR, İLK MAAŞINI ÖĞRENCİLERE BAĞIŞLADI

  Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilk maaşını Şehit ve Gazi yakınlarının eğitim ve öğretim gören çocuklarına burs verilmesi için bağışta bulundu.   Başkan Kadir Aydar ilk olarak Şehit ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı Ayşe Muhacir'den derneğin faaliyetleri ile ilgili genel bilgi aldı. Canlarını vatan için vermiş şehit ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Aydar şöyle konuştu; "Şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri için ne yapsak azdır. Bu topraklarda binlerce yıldır süren varlığımız değerlerimize muhtaçtır. Onların sayesinde bugünlerimize geldik. Bu topraklar için değer veren insanların yanındayız. Şehit ve gazi ailelelerimizin huzur bulması her yerde rahat etmesi için çalışıyoruz. Başkanlık maaşımı öğrencilerimize burs olarak bağışlayacağıma söz verdiğim gibi sözümüzü ilk maaşımızda yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Şehit ve Gazi ailelerimizin okuyan kıymetli evlatlarının burslarının karşılanması adına Ceyhan Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanımız Ayşe Muhacir'e emanetimizi teslim ettik. Maaşımın diğer yarısını ise Ceyhan Tut Elimi Derneği Başkan Yardımcısı Muhibet Karagöktaş’a teslim ederek buradaki ihtiyaç sahibi burs alan öğrencilerimize katkıda bulunmanın heyecanını yaşıyoruz. Hiçbir genç kardeşimizin şüphesi olmasın, Başkan ağabeyleri onların her zaman yanında” ifadesini kullandı. Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ayşe Muhacir ise eğitim ve öğretim gören öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında örnek davranışından dolayı başkan Kadir Aydar'a teşekkür etti.        
 
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilk maaşını Şehit ve Gazi yakınlarının eğitim ve öğretim gören çocuklarına burs verilmesi için bağışta bulundu.
 
Başkan Kadir Aydar ilk olarak Şehit ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı Ayşe Muhacir'den derneğin faaliyetleri ile ilgili genel bilgi aldı. Canlarını vatan için vermiş şehit ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Aydar şöyle konuştu; "Şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri için ne yapsak azdır. Bu topraklarda binlerce yıldır süren varlığımız değerlerimize muhtaçtır. Onların sayesinde bugünlerimize geldik. Bu topraklar için değer veren insanların yanındayız. Şehit ve gazi ailelelerimizin huzur bulması her yerde rahat etmesi için çalışıyoruz. Başkanlık maaşımı öğrencilerimize burs olarak bağışlayacağıma söz verdiğim gibi sözümüzü ilk maaşımızda yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Şehit ve Gazi ailelerimizin okuyan kıymetli evlatlarının burslarının karşılanması adına Ceyhan Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanımız Ayşe Muhacir'e emanetimizi teslim ettik. Maaşımın diğer yarısını ise Ceyhan Tut Elimi Derneği Başkan Yardımcısı Muhibet Karagöktaş’a teslim ederek buradaki ihtiyaç sahibi burs alan öğrencilerimize katkıda bulunmanın heyecanını yaşıyoruz. Hiçbir genç kardeşimizin şüphesi olmasın, Başkan ağabeyleri onların her zaman yanında” ifadesini kullandı.
Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ayşe Muhacir ise eğitim ve öğretim gören öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında örnek davranışından dolayı başkan Kadir Aydar'a teşekkür etti.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.