AYDAR, MUCİZE ÇOCUĞU UNUTMADI

29.06.2019 - 12:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2710+ kez okundu.
 

AYDAR, MUCİZE ÇOCUĞU UNUTMADI

  Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 27 Haziran 1998 Ceyhan Depremi'nde enkazın altından kurtarılan “mucize çocuk” Emircan ile depremin yıldönümünde bir araya geldi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 1998 Depremi'nin 21’inci yıldönümünde, İnönü Bulvarı'ndaki Bahçeciler Apartmanı'nda babaannesi Atifet, annesi Hülya, yengesi Ayşe ve kuzeni Eray'ı kaybeden Emircan Erdoğan’ı makamında ağırladı. 14 aylıkken, 6 katlı apartmanın enkazından 9 saat sonra sağ olarak kurtarılan ve dünya gündemine 'Mucize bebek' olarak yansıyan Emircan’a başsağlığı dileyen Başkan Aydar, her zaman yanında olacağını dile getirdi. 27 Haziran 1998 depreminin tarihe büyük bir acı olarak kazındığını belirten Başkan Aydar, “Yaşanan doğal afette ağır kayıplar vermenin üzüntüsünü yaşarken, Rabbim mucizelerde yaşattı. Emircan kardeşim onlardan biridir. Bugün sağlıklı bir şekilde karşımızda görmek, bir nebze de olsa yüreğimize su serpmektedir. Ben acısını paylaşıyor ve her zaman yanında olacağımı bilmesini istiyorum.” ifadelerini kullandı. 21 yaşındaki Emircan Erdoğan ise, “Başkanımızın misafirperver ve cana yakın olması beni duygulandırdı. Daha önce hiçbir başkandan böyle bir ilgi görmediğim ve beklemediğim için beni mutlu etti. Yakın ilgi ve alakasından dolayı Başkanımız Kadir Aydar’a canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 27 Haziran 1998 Ceyhan Depremi'nde enkazın altından kurtarılan “mucize çocuk” Emircan ile depremin yıldönümünde bir araya geldi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 1998 Depremi'nin 21’inci yıldönümünde, İnönü Bulvarı'ndaki Bahçeciler Apartmanı'nda babaannesi Atifet, annesi Hülya, yengesi Ayşe ve kuzeni Eray'ı kaybeden Emircan Erdoğan’ı makamında ağırladı. 14 aylıkken, 6 katlı apartmanın enkazından 9 saat sonra sağ olarak kurtarılan ve dünya gündemine 'Mucize bebek' olarak yansıyan Emircan’a başsağlığı dileyen Başkan Aydar, her zaman yanında olacağını dile getirdi.

27 Haziran 1998 depreminin tarihe büyük bir acı olarak kazındığını belirten Başkan Aydar, “Yaşanan doğal afette ağır kayıplar vermenin üzüntüsünü yaşarken, Rabbim mucizelerde yaşattı. Emircan kardeşim onlardan biridir. Bugün sağlıklı bir şekilde karşımızda görmek, bir nebze de olsa yüreğimize su serpmektedir. Ben acısını paylaşıyor ve her zaman yanında olacağımı bilmesini istiyorum.” ifadelerini kullandı.

21 yaşındaki Emircan Erdoğan ise, “Başkanımızın misafirperver ve cana yakın olması beni duygulandırdı. Daha önce hiçbir başkandan böyle bir ilgi görmediğim ve beklemediğim için beni mutlu etti. Yakın ilgi ve alakasından dolayı Başkanımız Kadir Aydar’a canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.