Aydınlatma ve elektrik sektörü Rusya Elcom Fuarında buluştu Günsan’ın inovatif ürünlerine yoğun ilgi

GÜNDEM 20.04.2019 - 11:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1931+ kez okundu.
 

Aydınlatma ve elektrik sektörü Rusya Elcom Fuarında buluştu Günsan’ın inovatif ürünlerine yoğun ilgi

  Aydınlatma ve elektrik sektörü Rusya Elcom Fuarında buluştu Günsan’ın inovatif ürünlerine yoğun ilgi   Yenilikçi ürünleriyle anahtar ve priz sektörünün öncü markalarından olan Günsan, Ukrayna Kiev’de düzenlenen Elcom Uluslararası Enerji Mühendisliği, Enerji Verimi ve Otomasyon Fuarı’na katıldı. Aydınlatma ve elektrik sektörünün dünya çapında üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren fuarda, Günsan’ın anahtar priz ve yeni seri şalt ürünleri sergilendi.   Anahtar priz sektörünün öncü markalarından Günsan, dünya çapında birçok firmanın yer aldığı önemli sektör buluşması Elcom Fuarı’na katıldı ve inovatif ürünlerini sergiledi. Rusya Kiev’de bu yıl 24. kez gerçekleştirilen fuar, aydınlatma ve elektrik sektörünün önemli temsilcileri ve bayilerini bir araya getiren önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.   19 ülkeden 210 katılımcının yer aldığı fuarda Günsan, 36 m2’lik standında yeni grup priz, şalt ürünleri ve diğer anahtar priz ürünlerinin dikkat çekici yeniliklerini dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle buluşturdu. Cirosunun yüzde 40’ını ihracattan sağlayan Günsan için fuar, farklı pazarlara ulaşmak adına önemli bir fırsat oldu.   Günsan Hakkında 1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.

 

Aydınlatma ve elektrik sektörü Rusya Elcom Fuarında buluştu

Günsan’ın inovatif ürünlerine yoğun ilgi

 

Yenilikçi ürünleriyle anahtar ve priz sektörünün öncü markalarından olan Günsan, Ukrayna Kiev’de düzenlenen Elcom Uluslararası Enerji Mühendisliği, Enerji Verimi ve Otomasyon Fuarı’na katıldı. Aydınlatma ve elektrik sektörünün dünya çapında üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren fuarda, Günsan’ın anahtar priz ve yeni seri şalt ürünleri sergilendi.

 

Anahtar priz sektörünün öncü markalarından Günsan, dünya çapında birçok firmanın yer aldığı önemli sektör buluşması Elcom Fuarı’na katıldı ve inovatif ürünlerini sergiledi. Rusya Kiev’de bu yıl 24. kez gerçekleştirilen fuar, aydınlatma ve elektrik sektörünün önemli temsilcileri ve bayilerini bir araya getiren önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

 

19 ülkeden 210 katılımcının yer aldığı fuarda Günsan, 36 m2’lik standında yeni grup priz, şalt ürünleri ve diğer anahtar priz ürünlerinin dikkat çekici yeniliklerini dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle buluşturdu. Cirosunun yüzde 40’ını ihracattan sağlayan Günsan için fuar, farklı pazarlara ulaşmak adına önemli bir fırsat oldu.

 

Günsan Hakkında

1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.