Aygaz’a en iyi kurum içi girişim projesi ödülü

GÜNDEM 06.04.2019 - 13:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2535+ kez okundu.
 

Aygaz’a en iyi kurum içi girişim projesi ödülü

  Aygaz tarafından geliştirilen Aykargo; startup dünyasına yön veren liderler, şirketler ve startup’ların katıldığı “Corporate&Startup Day” kapsamında verilen “En İyi Kurum İçi Girişim Projesi” ödülüne layık görüldü. Aygaz’ın ödülünü Aygaz Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan Uçar aldı. İstanbul, 5 Nisan 2019  – Özyeğin Üniversitesi, Girişimci Kurumlar Platformu, Bizz Consulting, TOBB ve Capital Dergisi tarafından düzenlenen Corporate&Startup Day kapsamında verilen ödüller sahiplerini buldu. Aygaz tarafından geliştirilen Aykargo, “ En İyi Kurum İçi Girişim Projesi” ödülüne layık görüldü.   Türkiye’de startup dünyasına yön veren liderler, şirketler ve startup’lar alanının en büyük etkinliginde bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin CEO’larının konuşmalarıyla başlayan etkinlik çerçevesinde, startup eko sistemine yön veren 70 önemli iş insanı arasında anket düzenlendi. Anketle, “Startup 100” listesi belirlendi. Ayrıca, önde gelen startup’ların da katılımıyla startup dostu şirketler saptandı.   Yapılan değerlendirme sonucu, “En İyi Kurum İçi Girişim Projesi ödülü”, “En Etkili Şirket/Yeni Girişim İşbirliği Ödülü”, “Kurumiçi Girişimcilikte En İyi Program Ödülü ” ile “Girişimcilerle En Çok İşbirliği Yapan Şirket” Jüri Özel Ödülü sahiplerini buldu. Dört kategori dışında, “Startup 100 Listesi” ve “Startup Dostu Şirketler” olmak üzere iki farklı kategoride daha ödül verildi.   Ana faaliyetleri dışındaki alanlarda gelir yaratan projeler oluşturan şirketler, “En İyi Kurum İçi Girişim Projesi Ödülü’nün” sahibi oldu. Ödül değerlendirmesi, yaratılan projenin şirketin ana faaliyet alanına uzaklığına ve yarattığı ciro/etki dikkate alınarak yapıldı.  Değerlendirme sonucu Aygaz tarafından geliştirilen Aykargo, “En İyi Kurum İçi Girişim Projesi” ödülünün sahibi oldu.   4 Nisan Perşembe günü düzenlenen ödül töreninde, ödülü Aygaz adına Aygaz Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan Uçar aldı.   Formun Üstü   Aygaz Hakkında Koç Topluluğu’nun enerji sektöründe faaliyet gösteren ilk şirketi olan Aygaz, Türkiye’nin 11. büyük sanayi kuruluşudur. Kurulduğu 1961 yılından bu yana Türkiye’de LPG (Likit Petrol Gazı) sektöründe liderliğini sürdüren, Aygaz; LPG’nin tüpgaz, otogaz ve dökmegaz olarak dağıtımının yanı sıra LPG basınçlı kap ile aksesuarları üretimi ve satışını da gerçekleştirmektedir. 2018 sonunda 2.400’den fazla  tüpgaz bayisi ve 1.700’ü aşkın otogaz istasyonu ile hizmet veren Aygaz ayrıca, gaz aletleri ihracatı yaparak, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika pazarlarında da faaliyet göstermektedir. Güçlü dağıtım ve hizmet ağı sayesinde Aygaz tüpleri her gün 60 binden fazla eve ve işyerine girmekte, 200 bine yakın araç, Aygaz ve markalarının istasyonlarından yakıt temin etmektedir. Aygaz tüketicinin ihtiyaçlarını öngörerek ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştirip, müşterilerinin taleplerini hızlı ve güvenli bir şekilde karşılamaktadır.

 

Aygaz tarafından geliştirilen Aykargo; startup dünyasına yön veren liderler, şirketler ve startup’ların katıldığı “Corporate&Startup Day” kapsamında verilen “En İyi Kurum İçi Girişim Projesi” ödülüne layık görüldü. Aygaz’ın ödülünü Aygaz Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan Uçar aldı.

İstanbul, 5 Nisan 2019  – Özyeğin Üniversitesi, Girişimci Kurumlar Platformu, Bizz Consulting, TOBB ve Capital Dergisi tarafından düzenlenen Corporate&Startup Day kapsamında verilen ödüller sahiplerini buldu. Aygaz tarafından geliştirilen Aykargo, “ En İyi Kurum İçi Girişim Projesi” ödülüne layık görüldü.

 

Türkiye’de startup dünyasına yön veren liderler, şirketler ve startup’lar alanının en büyük etkinliginde bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin CEO’larının konuşmalarıyla başlayan etkinlik çerçevesinde, startup eko sistemine yön veren 70 önemli iş insanı arasında anket düzenlendi. Anketle, “Startup 100” listesi belirlendi. Ayrıca, önde gelen startup’ların da katılımıyla startup dostu şirketler saptandı.

 

Yapılan değerlendirme sonucu, “En İyi Kurum İçi Girişim Projesi ödülü”, “En Etkili Şirket/Yeni Girişim İşbirliği Ödülü”, “Kurumiçi Girişimcilikte En İyi Program Ödülü ” ile “Girişimcilerle En Çok İşbirliği Yapan Şirket” Jüri Özel Ödülü sahiplerini buldu. Dört kategori dışında, “Startup 100 Listesi” ve “Startup Dostu Şirketler” olmak üzere iki farklı kategoride daha ödül verildi.

 

Ana faaliyetleri dışındaki alanlarda gelir yaratan projeler oluşturan şirketler, “En İyi Kurum İçi Girişim Projesi Ödülü’nün” sahibi oldu. Ödül değerlendirmesi, yaratılan projenin şirketin ana faaliyet alanına uzaklığına ve yarattığı ciro/etki dikkate alınarak yapıldı.  Değerlendirme sonucu Aygaz tarafından geliştirilen Aykargo, “En İyi Kurum İçi Girişim Projesi” ödülünün sahibi oldu.

 

4 Nisan Perşembe günü düzenlenen ödül töreninde, ödülü Aygaz adına Aygaz Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan Uçar aldı.

 

Formun Üstü

 

Aygaz Hakkında

Koç Topluluğu’nun enerji sektöründe faaliyet gösteren ilk şirketi olan Aygaz, Türkiye’nin 11. büyük sanayi kuruluşudur. Kurulduğu 1961 yılından bu yana Türkiye’de LPG (Likit Petrol Gazı) sektöründe liderliğini sürdüren, Aygaz; LPG’nin tüpgaz, otogaz ve dökmegaz olarak dağıtımının yanı sıra LPG basınçlı kap ile aksesuarları üretimi ve satışını da gerçekleştirmektedir. 2018 sonunda 2.400’den fazla  tüpgaz bayisi ve 1.700’ü aşkın otogaz istasyonu ile hizmet veren Aygaz ayrıca, gaz aletleri ihracatı yaparak, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika pazarlarında da faaliyet göstermektedir. Güçlü dağıtım ve hizmet ağı sayesinde Aygaz tüpleri her gün 60 binden fazla eve ve işyerine girmekte, 200 bine yakın araç, Aygaz ve markalarının istasyonlarından yakıt temin etmektedir. Aygaz tüketicinin ihtiyaçlarını öngörerek ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştirip, müşterilerinin taleplerini hızlı ve güvenli bir şekilde karşılamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.